Učinkovitost i praktičnost u suvremenoj kuhinji

Učinkovitost i praktičnost u suvremenoj kuhinji

Kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija svakog doma, a sudoper često središnje radno mjesto u kuhinji – bila ona kompaktna ili prostrana.

Ove jeseni hansgrohe je svoje dosadašnje linije kuhinjskih sudopera od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika ili SilcaTec granita nadopunio novom linijom S41 u atraktivnom ulaznom cjenovnom razredu. Ovaj novi funkcionalan i praktični sudoper je pouzdani pomoćnik u kuhinji, lako ga je čistiti te je iznimno trajan. S41 ima visokokvalitetnu završnu obradu od nehrđajućeg čelika i čini idealan par s hansgrohe kuhinjskim miješalicama. Također, opremljen je podlogom za prigušivanje zvuka te stabilizacijskim elementima zaduženima za sigurno prianjanje slavina.


Zahvaljujući svom modernom dizajnu sudoperi iz linije S41 su i vizualno upečatljivi. Organski oblici sa zaobljenim rubovima savršeno se uklapaju u gotovo sve vrste kuhinja. Nadalje, standardni odvod za prelijevanje je integriran sa strane te je skriven od izravnog pogleda. Time se naglašava aerodinamični dizajn sudopera i stavlja fokus samo na bitno.


Modeli nove linije kuhinjskih sudopera S41 dostupni su u različitim oblicima i veličinama. Osim onih sa standardnim koritima od 60 centimetara, tu su i modeli sa i bez ploče za cijeđenje od 45 ili 50 centimetara, kao i kombinacija dvostrukog sudopera s manjim koritom i pločom za cijeđenje smještenima na lijevoj ili na desnoj strani, ovisno o rasporedu kuhinje. Također, može se izabrati set za automatsko ili ručno ispuštanje vode.

Iako se sa sudoperima S41 mogu kombinirati sve hansgrohe kuhinjske miješalice, idealan odabir je model Focus (primjerice M41 i M42) zbog svoje funkcionalnosti i kvalitete. Sve miješalice s funkcijom teleskopskog tuša dostupne su sa inovativnim spremištem hansgrohe sBox koje se ugrađuje u standardne kuhinjske elemente. U njega se pohranjuje crijevo dužine do 76 centimetara, a može se izvući i do 50 posto više nego kod modela bez sBoxa, što primjerice omogućava punjenje lonca vodom dalje od sudopera.


Osim nove linije kuhinjskih sudopera S41, marka hansgrohe prepoznata je po već ranije predstavljenim linijama S71 od nehrđajućeg visokokvalitetnog čelika te liniji S51 od SilcaTec granita. Tu su i kombinacija kuhinjskog sudopera i miješalice C71 koja je osvojila nagradu za inovaciju Kitchen Innovation of the Year® 2017 te kombinacija za sudoper C51 koja je lani osvojila prestižnu nagradu za izvrsnost u dizajnu Red Dot.