NuFace – uređaj koji pomaže oblikovati tijelo umjesto vježbanja

NuFace – uređaj koji pomaže oblikovati tijelo umjesto vježbanja

Pitanje koje su se ljudi oduvijek pitali je: kako mogu svoje tijelo oblikovati da izgleda više savršenije?

Na svu sreću suvremena tehnologija stalno nudi nove inovacije, a jedna od njih je i ručni uređaj koji koristi električnu struju kako bi doveo mišiće u stanje zategnutijeg i ljepše oblikovanijeg izgleda.

To je NuBody, od proizvođača NuFace, ručni uređaj za lice i tijelo koji je preuzeo i modificirao profesionalno administriran tretman mikrostrujom za kućnu upotrebu. Uređaj koristi metalne kugle za kanaliziranje električnih valova kroz kožu, što je čini zategnutijom. NuBody prilagođava tehnologiju za cijelo tijelo s četiri velike kugle/sfere i uz pomoć vodljivog gela koji pomaže da aparat klizi po tijelu (i trbuh i stražnjica).
 

Nubodyjem "šokirate" vaše mišiće da vibriraju gotovo brzo kao što kolibrić zamahuje krilima, tako se jačaju mišići a to znači i zategnutiju, pomlađenu kožu. Zbog toga sportaši lijepo stare – njihovi mišići pomažu im protiv bora.

NuFace je manje dramatična alternativa za sve one koji će radije potrošiti pet minuta na tretman strujom nego li na dva sata svakodnevnog vježbanja.