Idealna pomoć u kući - Kenwood Cooking Chef KM096

Idealna pomoć u kući - Kenwood Cooking Chef KM096

Cooking Chef inovativan je kuhinjski uređaj s ugrađenim indukcijskim kuhalom s pomoću kojeg možete pripremiti kremasti rižoto ili začinjen curry izravno u zdjeli. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja omogućava temeljito i ravnomjerno miješanje sastojaka bez lijepljenja hrane za stijenke, priprema jela značajno je ubrzana, a vi ćete imati više vremena za druženje s gostima ili pripremu priloga i deserta.

Uštedite vrijeme s pomoću mnogobrojnih funkcija

Kenwood Cooking Chef opremljen je najnovijom indukcijskom tehnologijom koja je u isto vrijeme štedljivija i preciznija od tradicionalnih grijača.

Zahvaljujući rasponu temperature od 20 °C do 140 °C i preciznom podešavanju sa samo 2 °C odstupanja, s Cooking Chefom moći ćete pripremiti sve od bogatih i kremastih umaka do ukusnih domaćih džemova. Kako se hrana ne bi prekuhala ili zagorjela, ali i kako biste se vi u miru mogli posvetiti pripremi drugih jela, tu je praktični ugrađeni tajmer.
 

24 nastavka, obilje mogućnosti

S osam postavki brzine, tri unaprijed postavljena programa za miješanje, pulsnom funkcijom i funkcijom za slaganje, Cooking Chef sveobuhvatan je uređaj koji vam daje potpunu kontrolu nad pripremom hrane, neovisno o tome radi li se o usitnjavanju, sjeckanju ili miješanju namirnica. Uređaj dolazi s velikom zdjelom kapaciteta 6,7 litara, odnosno s 3 litre radnog kapaciteta, tako da niti jedno jelo nije preveliko ili preambiciozno za Kenwood Cooking Chef.

S čak 24 dodatna nastavka, od mljevilice do alata za ledene deserte, od alata za guljenje krumpira do alata za tjesteninu, Kenwood Cooking Chef neophodan je kuhinjski uređaj za sve strastvene kuhare.