Aplikacije uz koje će vaš život postati bolji

Aplikacije uz koje će vaš život postati bolji

Uz današnji užurbani ritam i obaveze koje nam svakodnevnica nameće teško je održavati zdrav život ili pak napraviti promjene koje će vas dovesti do boljeg načina života. Na svu sreću, tehnologija je sve naprednija pa postoji sve veći broj aplikacija koja nam pomažu u održavanju zdravog i uravnoteženog života.

U nastavku vam navodimo pet najboljih aplikacija koje će vam pomoći da živite zdravije i riješite se poroka koji vam uništavaju zdravlje. 

1. Go Green

Već je neko vrijeme ekološki osviješten život izrazito popularan, a u prilog tome ide i sve veći broj poznatih koji nastoje voditi što zeleniji život. 'Go green' odlična je aplikacija za sve koji nastoje voditi brigu o okolišu, a sadrži mnoštvo ideja i projekata koji će vam u tome pomoći. Kako smanjiti potrošnju papira, koje vrećice koristiti i niz drugih praktičnih savjeta pomoći će vam da postanete 'zeleniji' u svom svakodnevnom životu.


2. Quit smoking

Prema mišljenju mnogih, ovo je najbolja aplikacija koja će vam pomoći da prestanete pušiti trenutno dostupna na tržištu. Sadrži brojne informacije koje će vam pomoći želite li se riješiti svoje ovisnosti o nikotinu.
 
3. MotionX 24/7

Ako imate problema s nesanicom, onda je ovo prava aplikacija za vas. Aplikacija prati vaše zdravstvene parametre, kao što su otkucaji srca i koliko vam traje REM faza sna kako bi saznala što vam nedostaje te što vam je potrebno za bolji san.


4. Take a break

'Take a break' je odličan alat za sve koji se pokušavaju opustiti i pronaći trenutak mira kako bi napunili baterije. Aplikacija vas upoznaje s tehnikama meditacije i pomaže da steknete životnu vještinu koja će vam omogućiti da promijenite svoj život nabolje.


5. Find me gluten free

Ova vam aplikacija pomaže da pronađete restorane i trgovine koje u svojoj ponudi imaju namirnice bez glutena, bez obzira gdje se nalazili. Sadrži i izbornik koji vam omogućava uvid u recenzije i zadovoljstvo kupaca određenim proizvodima. Ako ne podnosite gluten, uz ovu će aplikaciju vaš život postati puno lakši.


Izvor i foto: www.swide.com