Trenirajte u Punta Skali sa svjetskom teniskom zvijezdom

Trenirajte u Punta Skali sa svjetskom teniskom zvijezdom

Nakon brojnih svjetskih teniskih i nogometnih zvijezda, ali i triatlonaca koji se u Falkensteiner Punta Skala resortu već tradicionalno okupljaju na državnom prvenstvu, u ovu oazu sporta i hedonizma stiže još jedno zvučno ime – tenisač Joachim Johansson.  I to u ulozi teniskog trenera! Naime, od 23. do 28. lipnja ljubitelji tenisa moći će naučiti tajne dobrog servisa, backhanda, forehanda... od ovog švedskog tenisača, nekadašnjeg broja 9 na svjetskoj ATP listi te uživati u mediteranskoj klimi, delicijama i luksuzu Falkensteiner Hotela & Spa Iadera ili Falkensteiner Family Hotela Diadora.
 
 

U srcu Punta Skale u srpnju 2018. otvoren je potpuno profesionalni sportski centar sa sedam zemljanih teniskih terena, tri multi-sportske arene, terenima za odbojku na pijesku i golf, a tu su i dva padel terena (skraćeni teniski tereni), što će posebno razveseliti ljubitelje ovog najbrže rastućeg sporta u svijetu kojeg je najjednostavnije opisati kao kombinaciju tenisa i squasha. Na ovaj se način, sljubljen s najčišćim morem na svijetu, Falkensteiner Punta Skala razvija kao jedinstveni sportski i ekološki resort. Stoga ne čudi što ga za svoj odmor odabiru brojne svjetske zvijezde – osim  Joachim Johansson, koji stiže od 23. do 28. lipnja, tu su već odmarala i cijela hrvatska Davis Cup reprezentacija, Luka Modrić, Mateo Kovačić...


Sa švedskom teniskom zvijezdom, pobjednikom nad Rafaelom Nadalom, Juanom Martinom del Potrom i Nikolayem Davydenkom, moći će se trenirati u 1-dnevnim, 3-dnevnim ili 5-dnevnim aranžmanima, a više o smještaju i drugim sadržajima Falkensteiner Punta Skala resorta potražite na https://www.falkensteiner.com.