The Ritz-Carlton Yacht Collection - krstarenje sa stilom

The Ritz-Carlton Yacht Collection - krstarenje sa stilom

The Ritz-Carlton Yacht Collection vas poziva da rezervirate svoje krstarenje za sezonu 2021.g. U ležernom stilu, s legendarnom uslugom The Ritz-Carltona, i traženim destinacijama diljem svijeta, iduća sezona u raspored plovidbe uvodi preko 50 novih luka i nastavit će svojim gostima omogućavati jedinstveno putovanje na brodu Evrima, prvoj od tri jahte iz kolekcije The Ritz-Carlton Yacht Collection. Evrima, riječ grčkog podrijetla koja znači "otkriće", inspirira putnike da urone u izvanredna iskustva, istraže destinacije i potaknu avanturistički duh zbog čega su putovanja tako korisna.
"Uzbuđeni smo što smo otvorili rezervacije za sezonu 2021. g.", rekao je Douglas Prothero, predsjednik Uprave The Ritz-Carlton Yacht Collection. „Bili smo oduševljeni reakcijama na The  Ritz-Carlton  Yacht  Collection i veselimo se što ćemo nastaviti rasti na ovom uspjehu pružajući gostima iskustva koja se razlikuju od bilo čega drugog na tržištu.“ Raspored plovidbe broda Evrima u 2021.g. odvesti će goste na neke od najljepših lokacija svijeta, pružajući jedinstven pristup omiljenim mjestima  jahtaša, kao i skrivenim uvalama i šarmantnim gradovima. U trajanju od uglavnom 7 noćenja, rute su osmišljene tako da se ne ponavljaju posjeti lukama, što ih čini savršenim izborom za pojedinačno putovanje ili kombinaciju sa sljedećim krstarenjem za one koji traže produženo putovanje.
Proširena mediteranska sezona uključuje izlete po grčkim otocima i Azurnoj obali, dok zaustavljanja na mjestima kao što su Kartagena i Martinique donose poseban ugođaj putovanjima Karibima. Putnici će također imati mogućnost uživati u mnoštvu legendarnih, opuštenih mjesta uključujući Portoriko, Britanske Djevičanske Otoke, Barbados i Arubu, dok će se gosti na sjeveru diviti spektakularnim ljepotama Nove Engleske i Istočne Kanade, uživajući u šarmantnoj jeseni ove regije. Putnike će na palubi Evrime dočekati luksuzni sadržaji i imat će neograničene mogućnosti da maksimalno iskoriste svoje vrijeme u plovidbi morem kroz široki spektar ponude i aktivnosti.
Gosti The Ritz-Carlton Yacht Collection uživat će u all-inclusive luksuznom doživljaju, uključujući smještaj u prostranim apartmanima, aktivnosti i zabavu na brodu, veći broj mjesta za ručak i večeru, uključene pogodnosti, WiFi i vodene sportove s morske platforme jahte. Iskustva dostupna uz dodatnu naknadu uključuju kulinarske specijalitete u S.E.A., restoranu s potpisom koji je osmislio chef Sven Elverfeld, nositelj Michelinove zvijezde, spa tretmane i izlete koji se nude kroz The Shore Collection. Cijene putovanja razlikuju se ovisno o rasporedu plovidbe i godišnjem dobu.
Jahte su također dostupne za privatni najam. Za više informacija o Evrimi i sezoni plovidbe 2021.g. posjetite www.ritzcarltonyachtcollection.com.

Announcing the 2021 Season from Ritz-Carlton Yacht Collection on Vimeo.

Foto:  The Ritz-Carlton Yacht Collection  
Renderings are artistic concepts. All features, plans and specifications are subject to change without notice.