La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton pokreće "Naš resort. Vaše kraljevstvo."

La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton pokreće "Naš resort. Vaše kraljevstvo."

La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton je objavio da pokreće inicijativu "Our Resort. Your Kingdom." za one koji traže autentičnu lokaciju za sljedeći event, u kojoj nude mogućnost da se privatizira i u potpunosti personalizira čitav resort.


Privatni resort ima brojne sadržaje -  bujne toskanske vrtove, srednjovjekovne zaseoke, prekrasan pogled i beskrajne mogućnosti za priređivanje događaja godine. La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena nudi 101 sobu i apartman, nadopunjen nizom restorana, barova i vrtova, igralište za golf s 18 rupa i wellness centar. Cijene najma se kreću od 5.000 EUR Borgo Filetta i 15.000 EUR  Borgo Bagnaia po danu izvan sezone i od 10.000 EUR za Borgo Filetta i 35.000 EUR za Borgo Bagnaia po danu u sezoni.


Svaka od soba i apartmana opremljena je rijetkim i starinskim komadima namještaja iz različitih zemalja svijeta i nudi nezaboravne poglede na toskanski krajolik. 72 sobe i apartmana smješteni su u Borgo Bagnaia, s vrhunskim privatnim položajem: La Canonica, rezidencija se može dodatno privatizirati, primjerice, kao sjedište za top menadžere ili VIP goste. Borgo Filetta ima 29 soba kroz koje se provlači tema  konjičkog sporta.


Doživljaj boravka u autentičnom srednjovjekovnom selu u srcu Toskane već je samo po sebi izvanredno, ali uz inicijativu "Naš resort.Vaše Kraljevstvo." postaje uistinu jedinstvena prilika za postavljanje novog standarda u sektorima korporativnih događanja.


"La Bagnaia je doista jedinstveno mjesto. Mogućnosti za personalizirane i ekskluzivne događaje ovdje su beskrajni. Možete doživjeti emocije i čast pozdravljajući vaše goste kao "Gospodari Borgo"  okruženi bogatom poviješću ovog divnog kuta Toskane", rekao je Antonio Ruano, generalni direktor, La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, kolekcija Curio Hilton.


Jedinstveno iskustvo

Gala večere pod zvijezdama, DJ setovi uz bazene, večere na Trgu Borgo, quad utrke, lokalne tržnice, glazba uživo, degustacije vina, tečajevi kuhanja, golf klinike na prvom toskanskom golf igralištu s 18 rupa, wellness dana u Buddha Spa by Clarins i planinarenje samo su neke od pogodnosti ekskluzivne upotrebe ova dva naselja, Borgo Bagnaia i Borgo Filetta.


Royal Golf La Bagnaia, koji je dizajnirao slavni arhitekt Robert Trent Jones Jr bio je prvi golf teren s 18 rupa u Toskani, kombinira uzbuđenje igre na vrhunskom golf terenu sa jedinstvenim pogledom na Resort, brežuljke i UNESCO-ov grad svjetske baštine Sienu u pozadini. Ovako privatni turniri i golf klinike pružaju još jedinstveniji doživljaj.


La Bagnaia's Buddha Spa by Clarins čini iskustvo posjedovanja privatnog odmarališta još posebnijim. S termalnom vodom iz drevnog izvora Santa Caterine, kupanje ispod slapova otvorenog bazena samo su početak wellness putovanja, a prate ga zatvoreni bazen, sauna, turska kupelj, teretana i potpis Clarin tretmana. Sve ovo postaje jedinstveno okruženje za posebne događaje i proslave pod otvorenim nebom. Moguće je privatizirati spa po cijenama počevši od 2.000 EUR po danu.


Iako je ovo mjesto zanimljiva destinacija samo po sebi, Resort je također idealno mjesto za upoznavanje toskanskih sela i poznatih gradova Siene, Firence i San Gimignana, slijedeći Curio Collection by Hilton filozofiju privlačenja putnika koji traže neočekivana i autentična iskustva.Mjesto za sva godišnja doba
 

 
Šarmantni vanjski prostori za toplu sezonu i zapanjujući unutarnji prostori omogućavaju organizatorima događaja stvoriti jedinstven program čak i tijekom zimskih mjeseci. Resort ima elegantnu dvoranu s terasom koja ima pogled na golf teren, modularni kongresni centar koji prima do 450 ljudi, La Voliera i Il Fantino restorane u autentičnom toskanskom stilu, Pool Bar, terasu "Terrace over the World" s nezaboravnim panoramskim pogledom i sobe za manje sastanke.