Kraj ljeta provedite u ovoj prekrasnoj vili u Istri

Kraj ljeta provedite u ovoj prekrasnoj vili u Istri

Elegantna vila Carlotta nalazi se u Vabrigi u Istri i savršen je spoj modernog s dozom rustikalnih elemenata čineći da se osjećate baš kao kod kuće.

Vila se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi suncem okupan otvoreni prostor s potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom koja nudi udobnost svim gostima kao i prostrani dnevni boravak. Luksuzno prizemlje opremljeno je namještajem istaknutih talijanskih dizajnera. Dvije sobe su smještene na prvom katu - obje imaju vlastitu kupaonicu. Tu je i odvojeni WC, koji se nalazi u blizini bazena. Dva dodatna gosta mogu se smjestiti na kauču u dnevnom boravku.
 
U dvorištu vile nalazi se lijep i veliki bazen okružen ležaljkama na kojima možete provoditi bezbrižna pododneva u društvu obitelji i prijatelja. Na raspolaganju je i roštilj, a nudi se i iznajmljivanje glisera. 


Osim toga, vila nudi razne mogućnosti zabave - razne društvene igre, opremu za badminton. Vila Carlotta u Vabrigi također nudi jedinstvenu atrakciju za djecu - animatore koji zabavljaju djecu uz pomoć triju velikih papiga.
 


 
Sve što vam je potrebno za luksuzan odmor, ova će vam vila ponuditi i idealna je ukoliko tražite mirno mjesto u kojem ćete provesti kraj ljeta.

 

Izvor: www.croatialuxuryrent.com