Emirates ima najbolje privatne kabine u prvoj klasi, a i najbolju zabavu

Emirates ima najbolje privatne kabine u prvoj klasi, a i najbolju zabavu

Emiratesovim potpuno zatvorenim privatnim kabinama u prvoj klasi, koje je ova aviokompanija predstavila u studenom prošle godine na svojim zrakoplovima tipa Boeing 777, dodijeljena je zlatna nagrada na Future Travel Experience (FTE) u kategoriji „Up in the Air“.

Nagrada FTE Global Awards slavi izvanredne napore organizacija koje su uložile dodatan trud kako bi poboljšale putničko iskustvo, kako na tlu tako i na letu. Kategorija "Up in the Air" prepoznaje najbolje tri inicijative koje su pomogle u poboljšanju iskustva putnika i/ili značajno povećale operativnu učinkovitost tijekom leta.

Svečanost dodjele nagrada održana je u utorak, 11. rujna u prostoru noćnog kluba HYDE iz kojeg se pruža pogled na svjetski poznate fontane Bellagio u Las Vegasu.

Matthias Schmid, viši potpredsjednik Emiratesa za Sjevernu Ameriku, koji je primio nagradu, tom je prilikom izjavio: „Drago nam je što je Emirates osvojio zlatnu nagradu za naše nove privatne apartmane 777 First Class, koji su još jednom podigli ljestvicu u komercijalnom zrakoplovstvu. Kad je u pitanje pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim putnicima, uvijek težimo izvrsnosti stoga činjenica da su naši napori prepoznati samo potvrđuje pažnju koju posvećujemo svojim proizvodima i uslugama."

Ryan Ghee, voditelj strategije, angažmana i sadržaja iz organizacije Future Travel Experience rekao je: „Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada FTE Global Awards 2018 konkurencija u kategoriji „Up in the Air“ bila je iznimno jaka, ali Emirates je našao svoje mjesto na vrhu zbog demonstracije istinske inovacije kroz razvoj svojih privatnih apartmana u prvoj klasi. U ime čitavog osoblja iz Future Travel Experience, čestitam Emiratesu na osvajanju ove prestižne nagrade."

Emiratesovi novi privatni apartmani u prvoj klasi potpuno su zatvoreni te imaju klizna vrata koja se potežu prema stropu kabine, osiguravajući neusporedivu razinu privatnosti i prvi su takvi u industriji. Putnici mogu pozvati osoblje video pozivom te ne moraju napuštati udobnost svog apartmana, a osoblje može poslužiti pića i kanape kroz poseban prozor bez narušavanja mira putnika.

Svi apartmani imaju osiguran pogled kroz prozor, a one kabine koje su smještene u srednjem prolazu opremljene su novim virtualnim prozorima koji uživo prenose pogled koji snimaju vanjske kamere.  Uz to, apartmani su, između ostalog, opremljeni 32-inčnim full HD zaslonom pa putnici mogu uživati u 3.500 kanala za zabavu na letu koje nudi Emirates; zatim osobnom garderobom i privatnim prostorom za prtljagu; osvjetljenjem i temperaturnim postavkama koje se mogu prilagoditi jednim dodirom gumba; i dalekozorom kako bi  najbolje iskoristili pogled kroz prozor. Luksuzna meka kožna sjedala mogu se u potpunosti razvući, mogu se postaviti u poziciju "nulte gravitacije" koja je inspirirana NASA-om, ili namjestiti u desetke drugih prilagođenih pozicija za optimalnu udobnost.
 

Privatni apartmani 777 First Class također će uključivati nove slušalice Bowers & Wilkins Active Noise Canceling E1 izrađene ekskluzivno za Emirates. Ove slušalice je dizajnirao nagrađivani audio brend Bowers & Wilkins kako bi se osigurao zvuk optimiziran za prvu klasu. Osim toga, svaki apartman opremljen je setom koji sadrži luksuznu kolekciju Byredo skincare koja se može naći samo u Emiratesu, hidratantne pidžame Hydra Active te opuštajuće setove iz Bulgarija.

FTE Global je nezavisan online medij osnovan 2006. godine. Specijaliziran za događaje i prepoznat kao predvodnik promjena u industriji posvećen je poboljšanju iskustva putnika i poslovne uspješnosti. FTE Global 2018 je neovisni globalni forum koji povezuje zrakoplovne tvrtke, zračne luke, vladine agencije, prodavače, start-upove, dizajnere terminala, arhitekte, djelatnike na terenu, odredišne partnere i razne druge dionike putničke industrije kako bi definirali putnički doživljaj budućnosti.


Emirates osvojio pet zvjezdica u kategoriji Global Airline Official Airline Rating

Emirates je dobio drugu uzastopnu nagradu Best Entertainment za najbolju zabavu na letu prema izboru putnika na dodjeli nagrada APEX 2019 Global Passenger Choice Awards. Dodjela nagrada održana je u ponedjeljak u sklopu događaja APEX (Airline Passenger Experience Association) EXPO u Bostonu, SAD. Emiratesu je, uz ovu nagradu, dodijeljeno i pet zvjezdica prema prvom programu ocjenjivanja aviokompanija temeljenom isključivo na provjerenim i certificiranim povratnim informacijama putnika - Global Airline Official Airline Rating.

Emirates kontinuirano ulaže u svoj sustav za zabavu u zrakoplovu, ice , kao sastavni dio vrhunskog iskustva na letu kojeg nudi putnicima u svim klasama. Tako je nedavno pokrenuo vlastite kanale Food and Wine Channels pružajući time svojim putnicima „behind the scenes“ uvid u načine kako se kreiraju meniji za letove i kako  surađuje s partnerima diljem svijeta.

Osim vlastitog sadržaja, ice sadrži do 3.500 kanala zabave koji uključuju najnovije filmove iz svjetske produkcije na više od 40 jezika, brojne nagrađivane TV serije, veliku glazbenu kolekciju i preko 100 igara, a prošle godine dodano je više od 1.000 kanala. Uz to, ice uključuje stručno vođene tečajeve LinkedIn Learning koji obrađuju teme kao što su liderstvo, rukovođenje i marketing kao i tečajeve jezika uTalk koji nude lekcije za početnike.

Više od 170 zrakoplova opremljeno je značajkom Live TV koja prijenosi sportske turnire u stvarnom vremenu. Wi-Fi je dostupan na više od 99% Emiratesove flote, a putnici u svim kabinama mogu uživati u 20 MB besplatnog podatkovnog prometa. Članovi programa Emirates Skywards mogu uživati u neograničenom besplatnom bežičnom internetu tijekom cijelog leta, ovisno o kabini u kojoj se nalaze. Svaki mjesec više od milijun putnika povezuje se na mrežu i iskorištava ovu pogodnost na letu.

APEX-ove nagrade Passenger Choice Awards temelje se na putničkim povratnim informacijama prikupljenim kroz APEX-ovo partnerstvo s brendom TripIt from Concur®, najbolje ocjenjenom aplikacijom za organizaciju putovanja u svijetu. Korištenjem sistema ocjenjivanja od pet zvjezdica, putnici u gotovo 500 aviokompanija iz cijelog svijeta ocijenili su više od milijun letova u periodu između 1. srpnja 2017. i 31. lipnja 2018. godine.