Zavirite u ljubavno gnijezdo Bing Crosbyja s JFK i Marilyn Monroe gostinjskim krilom

Zavirite u ljubavno gnijezdo Bing Crosbyja s JFK i Marilyn Monroe gostinjskim krilom

Nitko ne poriče da je omiljeni američki predsjednik znao sa ženama. Na sreću u to vrijeme Amerikanci i mediji su pregledali njegove zaigrane poglede prema suprotnom spolu. Najpoznatija Kennedyjeva afera bila je ona s Marilyn Monroe, a prema legendi, često su se sretali u kućama Kennedyjevih hollywoodskih prijatelja. Jedna od  najglamuroznijih lokacija bila je vila Binga Crosbyja u Kaliforniji, Thunderbird Heights u Rancho Mirage, gdje suite za goste dobio ime JFK krilo. Prepuna američke kulturne i showbiz povijesti, bivša rezidencija Binga Crosbyja i poznata gostinska kuća su na prodaju, procijenjeni na 5 milijuna dolara.


Bingova moderna kuća iz polovice prošlog stoljeća svojim će novim stanarima svakako donijeti i prava na hvalisanje o tome da je dio američke povijesti.  


Savršeni dom za uživanje u interijeru i eksterijeru, te zabave, sagrađen 1957.g. u stilu rancha prostire se na preko 5.500 m2 zemljišta a u 620 m2 nalazi se 5 spavaćih soba s predivnim pogledom na planine i svjetla grada.


Krilo, omiljeni dio predsjednika Kennedyja, ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnu sobu, kamin i kuhinju. Krilo je savršeno za čuvanje privatnosti, tako da gosti koji ovdje borave ne moraju brinuti o radoznalim pogledima.


Specifičnosti kuće uključuju posebno izrađena drvena marokanska vrata, formalne dnevne sobe i blagovaonice, medijsku sobu i kuhinju s granitom i nehrđajućim čelikom.
Staklene stijene koje okružuju prostor za zabavu na otvorenom mogu se sklopiti i tako sasvim otvaraju prostor kuće prema bazenu, terasi, roštilju, tri ognjišta, baru i pogledu na planine. Kennedyjevo krilo je također izvrsno mjesto za smještaj proširene obitelji ili gostiju.


Jedna od najvećih svjestkih zvijezda u periodu od 1940-ih do 70-ih godina, multitalentirani Crosby bio je najpoznatiji u glazbi po svojoj pjesmi 'Bijeli Božić' i filmovima po svojoj Oskarskoj izvedbi u filmu 'Going My Way'. Umro je 1977. na golf igralištu u Španjolskoj od srčanog udara.


Sada rezidencija predstavlja Zlatnu eru Hollywooda s uvidom u privatni život omiljenog bivšeg predsjednika. Dom u kojem je Bing Crosby zabavljao svoje poznate prijatelje je na prodaju po cijeni od 5 milijuna dolara.


Posjetite TopTenRealEstateDeals.com za više povijesnih, spektakularnih i slavnih kuća i vijesti o nekretninama.
Foto : Douglas Elliman