Orlando Bloom prodaje kuću na Beverly Hillsu

Orlando Bloom prodaje kuću na Beverly Hillsu

Nakon što je najavio vjenčanje s Katy Perry, engleski glumac Orlando Bloom prodaje kuću koju je kupio u Beverly Hillsu nakon opsežne obnove. Planirao je živjeti tamo prije nego što je zaprosio Perry na Valentinovo. Iako ima mnogo nagađanja o tome kada i gdje će se vjenčanje održati, ni datum ni mjesto nisu najavljeni, a Bloom (42), je sada stavio svoju glamuroznu holivudsku kuću na tržište, po cijeni od 8,99 milijuna dolara.


Smještena na  “Billionaires’ Row" području s prekrasnim pogledom na grad i ocean, suvremena četverosobna kuća od 375 m2, primjer je života u zatvorenom i na otvorenom koji karakterizira način života slavnih na obali Kalifornije.


Širok raspon otvorenog tlocrta, klizne staklene stijene i lagano definirana dnevna područja donose holivudsku dramu iz uronjene sjedeće garniture usred dnevne sobi s pogledom na bazen s nultim rubom i spa, blagovaonice na otvorenom i prostore za razgovor.


Sve u blistavoj bijeloj boji od zidova do namještaja, kuća je savršena podloga za umjetničke zbirke i veličine koja može poslužiti kao prostor za društvena okupljanja u intimnoj atmosferi ili pak veliki party.
 Kući izgrađenoj 1960-ih, Bloom je dodao novi bazen i ojačao ga kesonima postavljenim 50 metara pod zemljom. Također je dodao Ipe drveni pod, ugrađena sjedala, LED rasvjetu, vatru iza bazena i rekonfigurirao kuhinju kako bi se otvorila u blagovaonicu.


Glavna kupaonica otvara se kliznom staklenom stijenom do ozidane drvene podloge koja poziva na sunčanje. Okućnica je lijepo uređena za privatnost i užitak.Sada se Orlandov dom s Beverly Hillsa prodaje po cijeni od 8,99 milijuna dolara. Zastupnik za prodaju je Jason Oppenheim iz grupe Oppenheim, koji je također prodao Bloomu kuću prije dvije godine. Jason i njegov tim za nekretnine su predmet nove hit originalne Netflix serije, Selling Sunset.

Foto: Daniel Dahler
Više na TopTenRealEstateDeals.com