Dočekajte jesen u ovoj predivnoj vili

Dočekajte jesen u ovoj predivnoj vili

Razmišljate li o bijegu na more, naš današnji prijedlog je predivna Istra. S obzirom na to da ljeto ide kraju, turista je sve manje pa je sredina rujna idealno razdoblje za miran i opušten odmor, daleko od gradske vreve.

Danas vam predstavljamo šarmantnu vilu s pogledom na more koja se nalazi u centru Medulina.
 
Vila može primiti 10 osoba i sastoji se od velikog dnevnog boravka i kuhinje koji se prostiru na 100 m2, 4 spavaće sobe od kojih je jedna VIP soba, te 3 kupaone i jednog WC-a. Kuhinja je potpuno opremljena sa svime što je potrebno budućim gostima. Sveukupna površina vile je 220 m2.
 
 
Vila je sagrađena 2013 godine.  U vrtu se nalaze bazen i natkriveni roštilj za 8 osoba s masivnim drvenim stolom. Vila ima lijepu verandu s pogledom na more koja će vam biti omiljeno prebivalište u dugim i toplim istarskim danima.  Veličina parcele na kojoj se nalazi vila je 3000 m2.


Cijela vila pokrivena je besplatnim WiFi internetom. Dnevni boravak i svaka soba imaju SAT / LED TV. Također je opremljena sa stolnim tenisom, električnim pikadom i PlayStationom 3. Villa je udaljena 300 metara od pješčane i šljunčane plaže. Restorani, marketi i barovi su 200 do 300 metara udaljeni od vile. 

Više informacija pronađite na: www.croatialuxuryrent.com