AXOR svoj avangardni dizajn prilagođava željama kupaca

AXOR svoj avangardni dizajn prilagođava željama kupaca

Rođendanska kolekcija AXOR MyEdition otvorila je veliki prostor za osobno izražavanje i kreativnost kupaca omogućivši im personalizirano uređenje kupaonice uz avangardni AXOR dizajn.
 
AXOR MyEdition miješalice svojim čistim, linearnim dizajnom izlaze u susret kupcima - nude im kombiniranje 15 AXOR FinishPlus PVD površina i ekskluzivne materijale (metal, drvo, mramor i koža) s AXOR-ovim potpisom. S više od 225 dizajnerskih odabira, AXOR-ova zbirka godišnjice, nastala u suradnji s Phoenix Designom, pokrenula je mega trend personalizacije.
AXOR MyEdition miješalice dostupne su u dvije standardne završne obrade - krom s ogledalom i krom s crnim staklom. Sjajne završnice od "polirane zlatne optike“ do "brušenog crnog kroma" iznimno su robusne i izdržljive, a proizvedene su pomoću najsofisticiranijih tehnologija. Prema vlastitim preferencijama kupci mogu naručiti miješalice i pribor u bojama izvan standardnog asortimana AXOR FinishPlus, dorađene u posebnim materijalima ili upisane prema individualnim specifikacijama.

”Davanje osobnog pečata interijerima suština je luksuza. Uz AXOR MyEdition kolekciju, otvorili smo prostor za osobnu kreativnost - boje, materijali i uzorci stvaraju polazište za jedinstvenu i personaliziranu miješalicu", istaknuo je Andreas Diefenbach iz Phoenixa Designa.
  
AXOR MyEdition zbirka sastoji se od devet proizvoda za umivaonike, bidee i kade, a sve varijacije dostupne su u prodaji od listopada.

Više informacija pronađite na www.hansgrohe.hr
Izvor: PR