Veselimo se strelovitom rastu ovog super modnog branda!

Veselimo se strelovitom rastu ovog super modnog branda!

Prepoznatljivi modni brand Sinsay kao dio poljske fashion kompanije LPP, već je 2014. godine svojim pojavljivanjem u Hrvatskoj osvojio potrošače i tržište, a stvaranje prepoznatljivog identiteta stvorilo je mogućnosti za dodatna širenja i stalni rast na našim prostorima.


Uz konstantno razvijanje i prilagođavanje potrošačima, Sinsay se iz branda posvećenog teenagericama profilirao u brand pristupačan svim profilima i dobnim skupinama kupaca koje ga je uz pristupačne cijene  i praćenje suvremenih trendova, pozicioniralo kao jedan od najbrže rastućih modnih brendova na svijetu.  Upravo je širenje prodajne mreže u Hrvatskoj jedan od glavnih ciljeva za osiguravanje dostupnosti svim ljubiteljima ove modne marke.


 Tehnološki napredak i sve veći prelazak konkurenata s izravne na online prodaju, ovom poljskom divu dodatna je motivacija za razvoj usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi svojim kupcima osigurao punu pažnju i odgovore na sve potrebe i želje. Tome svjedoči i skokovito otvaranje novih poslovnica, od kojih su zadnje 3 otvorene nedavno, u razmaku od samo par tjedana. U kolovozu je otvorena trgovina u novom Z Centru u Zagrebu, zatim u Buzinu u centru Supernova, a početkom rujna je i centar Supernova Varaždin postao bogatiji za Sinsay trgovinu i to u novom konceptualnom ruhu.


Kolekcije su sada sve dostupnije, a zahvaljujući spomenutom novom konceptu prostora svaka trgovina nudi širok asortiman proizvoda po pristupačnim cijenama u kojem će svi ljubitelji trendova pronaći nešto za sebe.


Novootvorene trgovine u Zagrebu, Buzinu i Varaždinu, nekoliko su puta veće od prvih Sinsay prodavaonica s površinom od otprilike 1.300 kvadratnih metara te nude širok izbor odjeće, obuće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu.


Posebnu pažnju odvlači i kućni namještaj i dekorativni predmeti iz Home asortimana koji je već osvojio srca svih ljubitelja interijera. Prostori su uređeni u modernom stilu, a dizajn se temelji na svijetlim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za nove kolekcije koje već spremno čekaju na vašu posjetu!