Vera Wang kolekcija vjenčanica za jesen 2014.

Vera Wang kolekcija vjenčanica za jesen 2014.

Kolekcija vjenčanica Vere Wang za nadolazeću sezonu definitivno je jedna od najnetipičnijih koje se mogu vidjeti za iduću jesen. Iako je sada aktualna već kolekcija za iduće proljeće (ipak se vjenčanje planira godinu dana unaprijed) prije nego nju predstavimo, zavirit ćemo i u čudesan svijet jesenskih bajkovitih haljina

Dizajnerica Vera Wang u nekoliko je navrata već dokazala da je nije strah razmišljati izvan okvira, no ovog puta njene odluke odvažnije su nego ikada. Da, vidjeli smo neke crno-bijele kreacije u ovogodišnjoj proljetnoj kolekciji, no ovog puta njene kreacije nadilaze tradicionalne svadbene kromatske standarde.

Vera Wang haljine za jesen 2014. inspirirane su klasičnim filmovima kao što su "Smiješno lice" s Audrey Hepburn i "Muškarci više vole plavuše" s Marylin Monroe. Poznata dizajnerica ovog puta potiče mladenke da gledaju na svijet kroz ružičaste naočale, te da se istu boju usude nositi i na putu do oltara.

"Ružičasto kao senzualno, ružičasto kao zavodljivo, ružičasto kao sofisticirano, ružičasto kao snažno, ružičasto kao cool.", objasnili su iz luksuzne dizajnerske kuće. Kreacije koje su osmislili definitivno oživljavaju ove koncepte. Svaka od ovih haljina donosi intrigantan miks sofistikacije i glamura, ali i dobru dozu ženstvenosti i gotovo nevine privlačnosti.