Spellbound: božićna bajka Borisa Pavlina

Spellbound: božićna bajka Borisa Pavlina

Nakon niza prepoznatljivih fotografskih kampanja, ovoga Božića Boris Pavlin najavljuje novu kolekciju na potpuno drugačiji način. Zamijenivši fotoaparat kamerom, Pavlin je ispričao božićnu priču o ljepoti i snovima koja gledatelje uvlači u neki drugi svijet – svijet magije i bajki.

Pogledajte kako su u čarobnoj sinergiji slike, zvuka te sanjivih i raskošnih Pavlinovih kreacija pod redateljskom palicom Barbare Vekarić oživjela neka od najpoznatijih lica iz bajki.

 


"Bilo je to sasvim drugačije iskustvo od snimanja klasičnih kampanja. Kontrolirani, gotovo intimni uvjeti u kojima nastaju fotografije bili su zamijenjeni kreativnim kaosom u kojem je u svakom trenu na setu jurilo dvadesetak ljudi. Samo snimanje za tih nekoliko minuta trajalo je preko dvadeset sati, a pred i post-produkcija mjesecima.”, izjavio je Boris Pavlin povodom predstavljanja filma.
 
Spellbound je nastao u režiji Barbare Vekarić i u produkciji MOTION-a. Ines Nezirović transformirala je tvorničke hale napuštenog Gredelja u mjesto gdje se događa čarolija, a Pavlinove princeze utjelovile su mlade hrvatske glumice Fani Solomun, Iskra Jirsak, Erna Rudnički, Lucija Batur, Darija Gabrić, Sara Simi
 te Ana Klaudija Stilinović.

Za fotografiju zaslužan je Filip Tot, a za specijalne efekte majstor vfx-a Tom Vujnović. Glazbu potpisuje Vinko Borčić, a za montažu je bila zadužena Monika Drahotuski. Frizure je izradila Maja Misirić za atelier Monet, make-up Bianka Zugelj, dok je Mario Nokaj iz Lapidariuma osmislio i izradio unikatne komade nakita za svaku predstavljenu haljinu, zaokružujući tako cijelu priču.