Savršeni nakit za početak jeseni nadahnut je djelima slavnog Van Gogha

Savršeni nakit za početak jeseni nadahnut  je djelima slavnog  Van Gogha

FREYWILLE predstavlja nakit koji će obojiti nadolazeću jesen najljepšim nijansama žute i plave , te savršeno interpretira čarobna remek-djela slavnog Vincenta Van Gogha.

Setovi Fleur D’or Jour  i Eternité prenose silnu snagu ovog  slikarskog genija, a kako je najavljeno početkom godine, sada su dostupni u svim FREYWILLE buticima.

Van Goghova “ Vaza s dvanaest suncokreta” inspiracija je za jedinstven FREYWILLE dizajn  Fleur D’or Jour.  1988.godine Van Gogh stvara seriju slika sa suncokretima kojima je ukrasio zidove sobe u “Žutoj  kući” u Arelsu , a kako bi dočekao umjetnika Paula Gauguina  s kojim je želio osnovati slikarsku zajednicu.  Vincent pretvara Suncokrete u bića koja titraju i u sebi zadržavaju nagovještaj dobrog događaja, a predstavljaju životni ciklus koji je naslikan simfonijom žutih tonova.  FREYWILLE dizajn  Fleur D’or Jour oživljava na sanjivoj, tirkiznoj podlozi Vincentove Suncokrete u punoj energiji.  Čednost ljeta, radost i ljepota prirode zrcale se u rapsodiji žutih  do narančastih nijansi  kojima su obojene latice bujnih cvjetova. 

Po mnogima , najimpresivniji  FREYWILLE dizajn je  Èternite. On predstavlja interpretaciju  Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć“ – prikaz seoskog pejzaža noću, s plošnim brežuljcima u pozadini. To je  prizor uznemirenog treperenja elemenata prirode i ljudskog svijeta, a selo se pruža prema nebu uz spiralne i zapletene pokrete.  Energična svjetlost mjeseca te mistična  atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj FREYWILLE kompoziciji savršenom harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, a poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute. 
Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/  ili  Facebook stranicu  FREYWILLE Zagreb .


Izvor: PR