Poznati make up artist Dragan Vurdelja za IO Diary

Poznati make up artist Dragan Vurdelja za IO Diary

Novi unos u IO Diary rezultat je timskog rada skupine kreativaca koji je okupio renomirani beogradski umjetnik šminke Dragan Vurdelja, stalni suradnik međunarodnih modnih magazina poput Cosmopolitana, Ellea, Esquirea, Grazie, GQ-a i Harper's Bazaara.

Vurdelja je, inspiriran oslikanim motivima ptica, kao i tehnikom ručnog ljepljenja pailleta koju je primjenio na lice modela, kreirao seriju razigranih gifova i ponovio našu poruku o ljepoti nesputane dječje igre i slobode. 
Fotografije potpisuje Alek Sander, grafičku obradu Dina Milovčić, gifove Bojan Ivović, dok se u ulozi modela pojavljuje Teodora Matić. Za produkciju je zaslužan Nikola Beban.IO Ivana Omazić Diary je online segment brenda IO Ivana Omazić, zamišljen kao platforma putem koje se prezentira vizija IO odjeće kroz oči umjetnika i suradnika kao što su producenti, fotografi, redatelji, slikari, glumci, ilustratori… Budući da je IO na talijanskom JA, svaki od suradnika predstavlja svoju viziju brenda, svoj vlastiti IO. Ljetnu kolekciju IO Ivana Omazić istražite na  www.ioivanaomazic.com.