Modeli koji osvajaju: Točka na i svake zimske kombinacije

Modeli koji osvajaju: Točka na i svake zimske kombinacije

Ako ste još uvijek u potrazi za savršenom jaknom ili elegantnim kaputom koji će ove zime biti završnica vaših modnih kombinacija, pravo je vrijeme da bacite pogled na ponudu Designer Outleta Croatia. Zimske kolekcije snižene do 70% stigle su na police poznatih modnih brendova i donijele tople komade za najhladnije dane u mjesecima ispred nas. Niske temperature ne znače da morate žrtvovati stil, a najbolji primjer daju nam stylish rješenja poznatih trendseterica koje su svoj ulov za zimu pronašle u Designer Outlet Croatia ponudi.


Kaputi kariranog uzorka ostavljaju modne kritičare bez riječi. Ovaj elegantni zimski komad zahtjeva visoku razinu modne osviještenosti i stila, a svoju jesensku kombinaciju Dora Predojević je završila kratkim kariranim La Martina kaputom iz Five Star Fashiona.  

 
Krzno je apsolutni zimski hit i ponekad se zbilja teško odlučiti između klasične pernate jakne ili tople meke bunde. Svoju dilemu Donna Lugonja Petković riješila je odabirom Guess kombinacije umjetnog krzna s pernatom jaknom i, složit ćemo se, nije pogriješila.

 
I ove zime osvajaju nas modeli čiju smo naglu popularnost uočili u proteklih nekoliko sezona. Jakna s krznenom podstavom idealno je rješenje za duge zimske šetnje, a Marijana Batinić odabrala je Replay model koji na njoj izgleda istovremeno razigrano i elegantno. Oduševljeni smo!