Kolekcija Chanel naočala za jesen - zimu 2017./18

Kolekcija Chanel naočala za jesen - zimu 2017./18

Izravno iz CHANEL-ove galaksije, naočale za jesen 2017 osciliraju između neo-retro i futurističkih stilova.

Najprije viđene na modnoj pisti za Jesen - Zimu2017/18 Ready-to-Wear kolekcija sadrži i sunčane naočale futurističkih oblika koje se povezuju s galaktičkom pričom cijele Chanelove kolekcije. Za iduće godišnje doba predlažu mnogo zanimljivih oblika naočala. Jedan od njih su XXL naočale zakrivljenog dizajna nalik viziru na astronautovu kacigu. Tu su i 2 u 1 naočale - tri različita okvira (maska, pilot i leptir) koji su pametno opremljeni sunčanim staklima koji su magnetski pričvršćeni na optičke leće. Vrlo inovativni, omogućuju prebacivanje s jedne na drugu funkcije na drugu brzinom svjetlosti.

Za jesen 2017, CHANEL je također smislio i dizajn kombinaciju klasike i neo-retro akcenata. Obloženi blijedo ružičastom, taupe, kaki ili crnom kožom ili tkaninom od srebra ili zlata, okviri su napravljeni od najlakših metala u raznim oblicima - pilotu, četvrtastom i zaobljenom obliku.

Chanel nam donosi i ultra ženstvene mačkaste sunčane naočale, a kolekciju kompletiraju elegantni, nenametljivi i udobni četvrtasti okviri u prozirnom ili acetatu u boji, ili u više ikoničnoj srebrnoj ili zlatnoj verziji.