High street brend sa sjajnom modnom pričom i neodoljivim cijenama otvorio svoja vrata u Sisku

High street brend sa sjajnom modnom pričom i neodoljivim cijenama otvorio svoja vrata u Sisku

Poznati poljski brend Sinsay prošlog je tjedna postao bogatiji za još jednu novootvorenu trgovinu te tako razveselio brojne stanovnike grada Siska. Prva Sinsay trgovina u ovom gradu smjestila se u centru Supernova Sisak West, a zahvaljujući novom konceptu prostora, nudi širok asortiman proizvoda u kojem će svi ljubitelji trendova pronaći nešto za sebe!


Trgovina od 1.222 kvadratna metara uređena je u modernom stilu, a dizajn interijera temelji se na svijetlim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za ovogodišnju kolekciju brenda. Brend kojeg povezujemo s mladenačkim stilom, velikom dozom modne inspiracije i povoljnim cijenama, uz tinejdžersku modu koja i dalje ostaje u njihovom DNK, u novoj trgovini nudi široki izbor odjeće i modnih dodataka za žene i muškarce.
Asortiman namijenjen bebama i djeci svojom kvalitetom i dizajnom osvaja srca Sinsay kupaca, a najpoželjnije modne komade iz posljednje kolekcije brenda kao i uvijek odlikuju izuzetno atraktivne i pristupačne cijene.


Asortiman nadopunjuju kozmetički proizvodi, dodaci za kućne ljubimce kao i elementi za dizajn i home decor ponuda koja će zasigurno osvojiti sve ljubitelje interijera.
Povodom otvorenja i kao dobrodošlicu svojim novim kupcima, Sinsay je ovoga vikenda pripremio mali party dobrodošlice uz glazbu DJ-a, balone te sjajne ljetne popuste i akcije za najpovoljniji shopping u gradu.