CLIC de Lancel - Mi smo kliknuli na prvu!

CLIC de Lancel - Mi smo kliknuli na prvu!

Lancel je drugačiji - ne obraća pozornost na konvencije, a ipak ne zanemaruje 143 godine svoje povijesti. CLIC liniju osmislila je nova kreativna ekipa na čelu s Barbarom Fusillo, koja se pridružila Lancelu u rujnu 2017. godine. Lancel je osnovan 1876. godine, a torbe uvijek su stvarane kako za vizualni dojam tako i za praktičnu primjenu.


Brend gradi budućnost na izvrsnom nasljeđu i filozofiji, crpeći iz stalnog razvoja i stručnosti koja je etiketu učinila iznimno slavnom i uspješnom.


“Lancel dizajnira torbe koje su kameleoni - torbe s osobnošću, istodobno suvremene, lijepe i funkcionalne, i uvijek iste vrhunske kvalitete."

U novoj kolekciji upoznajte kameleonsku torbu koja donosi dašak sofisticiranosti u dnevno ležernim kombinacijama i dozu rock boemštine ili retro izgleda uz večernju haljinu.


Upravo zbog ove dualnosti jasno je kako će CLIC torbe biti novi „must-have“ modni dodatak.

  •  Linija bez ograničenja, kombinira moderan izgled i funkcionalnost, strukturiranog pravokutnog oblika, izrađena je od najfinije kože obrađene u Italiji te pojačana metalnim detaljima kojima Lancel podsjeća i šalje poruku : mladi, rock i trendi.
  • Čist i minimalistički izgled naglašen je zahvaljujući dvostrukom umetku i konstrukciji, a torba je jednostavna i funkcionalna te idealna za organizaciju i spremanje brojnih osobnih predmeta.
  • Svojom prividnom jednostavnošću torba nudi dvostruki odjeljak, unutrašnje džepove s ravnim i patentnim zatvaračima te podesivim remenom kojeg je moguće ukloniti.


CLIC torbu moguće je nositi na više načina: na remenu, preko tijela te kao ručnu torbicu (posljednje vrijedi samo za veliki model sa ručkom).


Dolazi u veličinama S, M, L, te u nekoliko boja i takozvanih animacija. Cijene se kreću od 2.300kn za small verziju do 4.850kn za L model, ovisno o modelu i animaciji.

Ovo nije jedini novitet koji nam je Lancel pripremio za ovu godinu, u pripremi su brojni novi modeli i linije, samo čekajte!