Aktivno proljeće provedite u novim ara Shoes ENERGYSTEP tenisicama

Aktivno proljeće provedite u novim ara Shoes ENERGYSTEP tenisicama

Dolaze topli i sunčani dani kao stvoreni za uživanje i rekreaciju u prirodi. U ara Shoes trgovine stigla je nova kolekcija tenisica koja će oduševiti sve koji su potrazi za udobnim i kvalitetnim modelima.

ENERGYSTEP linija ara Shoes tenisica idealna je za aktivne dane u kojima nam je bitno da je obuća koju nosimo udobna.  Nove ENERGYSTEP tenisice rezultat su višegodišnjeg arinog ulaganja u razvoj inovativnih, prvorazrednih i cjenovno dostupnih linija obuće. Tenisice iz nove linije ispunit će želje i onih najizbirljivijih jer su spoj visoke kvalitete i atraktivnog sportskog izgleda.


ENERGYSTEP tenisice pružaju optimalnu amortizaciju, prianjaju uz stopalo i smanjuju pritisak na tijelo pri hodu te tako osiguravaju  savršen osjećaj tijekom hodanja i vraćaju energiju. Osim što se prilagođavaju stopalu za potpunu udobnost, iznimno su lagane te su proizvedene od visokotehnoloških bešavnih materijala. Mekane su podstave napravljene od bambusa, a dolaze i s izmjenjivim uloškom koji zbog memorijske pjene pruža fleksibilnost i najviši nivo udobnosti. Koliko je nova kolekcija tenisica udobna i idealna za sportske aktivnosti, govori i činjenica da je ENERGYSTEP linija ponosni nositelj certifikata Njemačkog instituta za zdravlje i ergonomiju.


Prozračne i moderne ENERGYSTEP tenisice možete pronaći u raznim bojama i modelima te će svatko moći odabrati nešto za sebe. Od klasičnih, elegantnijih crnih i bijelih modela do tenisica razigranih i upečatljivih boja poput narančaste i tirkizne koje će podići svaku kombinaciju.  Sve obožavateljice sportske obuće oduševit će i vijest da uz svaki par obuće dobivaju i udobne čarape od bambusa u kojima zbog prirodnih materijala noga nesmetano diše.


Aktivno proljeće provedite uz nove ENERGYSTEP tenisice koje će u vaše dane unijeti udobnost i energiju.