Uzbuđenje te zove: Novi Audi Q5

Uzbuđenje te zove: Novi Audi Q5

Nemojte ništa prepustiti slučaju. Bez obzira je li riječ o udobnosti, stilu ili dinamici: Audi Q5 oduševljava već od prvog trenutka. Nastup mu je tako izražajan, pogon tako snažan, tehnologije tako revolucionarne. A vaše su mogućnosti tako svestrane. Svaki dan iznova - s Audijem Q5.

Svaki detalj Audija Q5 odiše karakterističnim Q dizajnom te utjelovljuje dinamiku i suverenost, kao što su markantan poklopac motora ili ravno padajuće krovne linije, vanjska zrcala postavljena na liniju ramena te uske linije prozora.

Audi Q5 već izdaleka oduševljava svojim opcijskim Audi Matrix LED glavnim svjetlima. LED svjetla za dnevnu vožnju su jedinstvena. Dinamični pokazivači smjera ne mogu se previdjeti. Kamera koja unutar granica sustava prepoznaje vozila koja se nalaze ispred vlastitog ili dolaze iz suprotnog smjera je nezamjenjiva. Glavna se svjetla u tren oka prilagođavaju svakoj situaciji, a uz njih će napredak biti jasno vidljiv.
S opcijskim Audi virtualnim kokpitom napredak će postati vidljiv. Potpuno digitalni kombinirani instrument s 12,3" zaslonom visoke razlučivosti u boji prikazuje brojne informacije relevantne za vozača. Od brzine i navigacijskog sustava sve do komunikacije - možete odabrati među raznim mogućnostima prikaza. Veliki, elegantni 8,3" zaslon u boji opcijskoga MMI navigacijskog sustava plus oduševljava svojom preglednošću i jednostavnim načelom rukovanja.

Spreman za gotovo svaki teren - i izazove budućnosti: otkrijte pogon na sve kotače quattro, koji u 4-cilindarskim modelima povezuje učinkovitost i sigurnost zahvaljujući novoj ultra tehnologiji. Opcijski zračni ovjes istovremeno prilagođava amortizacijsku silu svakog kotača određenomu terenu i stilu vožnje.
Unutrašnjost novog Audija Q5 usmjerena je na vozača i nudi pregršt prostora za individualnost zahvaljujući povećanom međuosovinskom razmaku. Od kvalitetnih materijala poput opcijske kože Feinnappa preko istaknutih boja do osvjetljenja, na raspolaganju vam stoje brojni detalji. U tami će opcijski paket ambijentalnog osvjetljenja postavljati akcente zahvaljujući izboru od 30 različitih boja. Osvjetljavat će čak i ukrasne letve u instrumentnoj ploči.

Stajat ćete u središtu pozornosti. Čak i kada sjedite.

Unutrašnjost novog Audija Q5 usmjerena je na vozača i nudi pregršt prostora za individualnost zahvaljujući povećanomu međuosovinskom razmaku. Od kvalitetnih materijala poput opcijske kože Feinnappa preko istaknutih boja do osvjetljenja, na raspolaganju vam stoje brojni detalji. Ovaj elegantni ambijent oduševljava serijskim akustičnim staklima te opcijskim prednjim sportskim sjedalima s masažnom funkcijom. I dokazuje da se vozač uvijek nalazi na prvom mjestu.

Izvor: Audi.hr