Toyota Corolla - legenda se vratila

Toyota Corolla - legenda se vratila

Elegantan stil limuzine, uglađena aerodinamika i ikonski unutrašnji dizajn. Danas legendarna Corolla odražava premium kvalitetu iznutra i izvana. U klasi vodeća prostranost u kabini, visoka udobnost sjedenja, inovativne tehnologije i optimizirani motori dodaju novu dimenziju užitka u vožnji.


Moderna i elegantna

Vrijeme je za ponovno otkrivanje legende. Ikonska Corolla se vratila, odvažnija i više samouvjerena neko ikada. Od oku privlačne donje rešetke do protočnih aerodinamičnih linija usmjerenih prema snažnom stražnjem kraju, ova limuzina je jednako elegantna koliko oduzima dah.

Maksimalizirana udobnost

U novoj Corolli okruženi ste najboljim. Pažljivo odabrani materijali i premium završna obrada, kao što je prednja ploča sa piano crnim detaljima i plavim osvjetljenjem. Cijela unutrašnjost odiše smirenošću. Nudi u klasi vodeći prostor za noge i koljena, posebno za putnike na stražnjim sjedalima.

Uvijek u kontaktu

Otkrijte nove Toyota Touch 2 multimedijske sustave. Novi sustavi nude vam niz zabavnih značajki na dodir prsta. Intuitivni dodirni zaslon Toyota Touch 2 with Go sustava su vaša vrata do audio sustava s radio prijemnikom, CD-om i USB priključkom kao i iPod i AUX priključaka. Preko Bluetooth® sučelja možete provoditi hands-free razgovore ili dobiti upute navigacijskog sustava uz prometne informacije u stvarnom vremenu.

Legenda se nastavlja

Sve je započelo 1966. godine, kada je predstavljena prva Corolla. Od tada, ova pouzdana limuzina je evoluirala kako bi zadovoljila i nadišla očekivanja milijuna vozača u cijelom svijetu. I evo je danas ovdje, nova Corolla, kvaliteta u svojoj sedmoj generaciji.