Toyota AYGO - dizajniran da iznenadi

Toyota AYGO - dizajniran da iznenadi

Život je zabavniji kada krenete onamo kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, tih i okretan, AYGO se bez napora kreće po uskim gradskim ulicama. AYGO je oblikovan da vas iznenadi svojim sjajnim, hrabrim i dojmljivim novim izgledom. A, uz nekoliko senzacionalnih boja u ponudi, AYGO vam omogućava da se slobodno izrazite.

 
Okretan i spreman za pokret. Dojmljivog novog izgleda, privlačnog dizajna prednjeg kraja i izborom senzacionalnih boja, novi AYGO vam omogućava da izrazite svoju osobnost.
 
Učinkovitost

Svaki detalj konstrukcije na Toyota vozilima je analiziran kako bi se osigurao najmanji mogući utjecaj na okoliš i najmanja potrošnja goriva. To je, prije svega, slučaj s motorom u novom Aygou (tip 2NR-FKE) koji se odlikuje dodatnim smanjenjem emisije štetnih tvari i impresivno malom potrošnjom goriva.
  
Kompaktan i okretan

Uz ukupnu dužinu od 3,45 metara i krugom okretanja od 10,2 m, niti jedna cesta nije preuska, niti jedno skretanje preoštro. 
Spreman za neočekivano

Kompaktan i spretan na ulicama, novi AYGO ima sve odlike za održavanje sigurnosti. Opremljen sustavom predsudarne zaštite (Pre-Collision System - PCS) i upozorenjem za nenamjerno prestrojavanje (Lane Departure Alert - LDA) – novi AYGO je spreman za sve okolnosti.


Više informacija pronađite na www.toyota.hr