smart EQ fortwo bluedawn edicija: moderan i stilski upadljiv

smart EQ fortwo bluedawn edicija: moderan i stilski upadljiv

Smart predstavlja pravi mali dragulj u obliku novog posebnog modela, smart EQ fortwo edition bluedawn. Karakteristične značajke ovog posebnog izdanja izražajnog izgleda s električnim pogonskim sustavom uključuju karoserije i zaštitnu ćeliju tridion u mat baršunasto plavoj boji. Dinamičan izgled dodatno poboljšavaju kotači i odvojivi dijelovi tijela tvrtke BRABUS u mat baršunasto plavoj ili crnoj boji visokog sjaja. Izdanje bluedawn dostupno je ekskluzivno za smart EQ fortwo coupé, a može se naručiti od studenog 2020. Brojne su narudžbe već primljene. Cijene u Njemačkoj počinju od 28.920,00 eura. Novi će se model naći u prodaji tijekom drugog tromjesečja 2021. godine.


Potpuno električan smart EQ fortwo izdanje kombinira eleganciju i dinamičnost. Ploče karoserije, zaštitna ćelija tridion, stražnji ovjes i bočne pragovi BRABUS su u mat baršunasto plavoj boji. Ova boja pruža skladnu i učinkovitu nadopunu crne boje visokog sjaja prednjeg spojlera, obloge rešetke za ulaz zraka, naglašenih dijelova na pragovima, 16-inčnih monoblok kotača od lakih legura i naplatke od stručnjaka za izvedbu BRABUS. U crnoj boji visokog sjaja također su umetak stražnjeg difuzora, kućišta vanjskih zrcala i pametni natpisi sprijeda i straga. Krov s presvlakom od tkanine i maskom hladnjaka u crnoj boji zaokružuju upečatljiv izgled automobila. Kvalitetna dinamična privlačnost nastavlja se u unutrašnjosti vozila, na primjer s određenim gumbom ručice mjenjača BRABUS i podnim prostirkama BRABUS u crnom veluru s vezenim natpisom "edition bluedawn".


Izdanje bluedawn dostupno je u kombinaciji s linijama opreme puls i prime. Standardna specifikacija uključuje detalje poput Cool & Audio paketa, digitalnog radija i grijanih sjedala. Cijene puls opreme kreću od 28.920,00 eura, a prime od 29.229,99 eura uklj. PDV od 19%. Novi specijalni model dostupan je na sljedećim tržištima: Njemačka, Italija, Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Benelux, Portugal, Francuska, Švicarska i Mađarska.


Izvor: Daimler AG