Mazda CX-3 nova je vrsta elegantnog, kompaktnog crossovera zabavnog za vožnju

Mazda CX-3 nova je vrsta elegantnog, kompaktnog crossovera zabavnog za vožnju

Potpuno nova Mazda CX-3 kompaktni je crossover koji kombinira jedinstvenost, eleganciju i živahnost Dizajna KODO – duša pokreta s udobnošću i praktičnošću kako bi se uskladio s vašim životnim stilom. Nagrađivana SKYACTIV tehnologija pruža beskompromisne sportske performanse i dinamičnu, odzivnu upravljivost, što CX-3 čini idealnom za gradsku vožnju i krstarenje krajolikom.

CX-3 je dizajnirana oko vas s inovativnim sustavom MZD Connect i sigurnosnim značajkama i-ACTIVSENSE, pa će svaka vožnja biti zabavna, ugodna i sigurna. To su tek neki od razloga zbog kojih Mazda CX-3 izaziva konvencionalno i stvara nove standarde za vrhunsko iskustvo vožnje.


 
Sportski, dinamičan stil Mazde CX-3 dizajniran je oko vas
 
Napredni KODO dizajn Mazde CX-3 očit je iznutra i izvana. Od vrhunske kvalitete ručnog rada u unutrašnjosti do inovativnih značajki, osjetit ćete da je sve ergonomski dizajnirano oko vas - što vam pruža 'Jinba Ittai' osjećaj jedinstva s automobilom.

Dorađen je progresivni vanjski dizajn karoserije s čistim, jednostavnim linijama i konturama koje navješćuju energiju.  Dizajn dočarava kombinaciju snage i elegantnog šarma koji će sigurno osvajati srca.
Mazda CX-3 objedinjuje osobnosti zabavne vožnje i inteligentne performanse

SKYACTIV tehnologije omogućuje vam da doživite zabavnu stranu Mazde CX-3, a ujedno pruža kontrolu, sigurnost i nisku potrošnju goriva. Zato ćete gdje god pošli moći slobodno uživati u brzom, odzivnom upravljanju i superiornoj dinamici vožnje.

S inteligentnim i-ACTIVSENSE sigurnosnim značajkama koje vam pomažu da izbjegnete nezgode, imat ćete sigurnost, zaštitu i spokoj za vožnju sa samopouzdanjem.


Izvor: www.mazda.hr