Mazda CX-3 2018: Jedinstven dizajn, napredna tehnologija i izuzetne performanse

Mazda CX-3 2018: Jedinstven dizajn, napredna tehnologija i izuzetne performanse

Mazda CX-3 2018 s energijom, duhom i dušom vozit će vas kamo god poželite. Napredan dizajn i težnja za čistim užitkom u vožnji čine ovaj kompaktni SUV neodoljivim, elegantnim automobilom.
 
Najnovijom evolucijom dizajna KODO vanjština je postala upečatljivo odvažna, a poboljšani dizajn unutrašnjosti okružuje vas elegancijom i pažnjom posvećenom detaljima. Izabran kao jedan od tri finalista u natjecanju za najbolji dizajn automobila u svijetu.*
 
Sjednite za upravljač i uživajte u sigurnosti napredne tehnologije i-ACTIVSENSE, dinamičkim performansama i udobnoj vožnji zahvaljujući poboljšanom podvozju i motorima SKYACTIV.

 
Automobil izrađen za pružanje veće učinkovitosti, niže potrošnje goriva i osjećaja jedinstva između vas i automobila – obećali su udahnuti Jinba Ittai u svaki automobil koji izradimo.
 
Jinba Ittai: od koncepta do stvarnosti
 
Neumorna potraga dovela je Mazdine inženjere do tehnologija koje utjelovljuju savršeni sklad filozofije Jinba Ittai.

"Da bismo osjećali jedinstvo, trebamo potpunu ravnotežu. Položaj kontrolnih gumba, težina upravljača, ravnoteža podvozja – ništa nije prepušteno slučaju. Uzmite, primjerice, položaj ručice mjenjača – o tome je li ona smještena više naprijed ili više unatrag ovisi kojim se mišićima koristimo da bismo njome rukovali. Provodimo neizrecivo mnogo vremena usavršavajući te elemente radi stvaranja savršenog iskustva vožnje. Radi stvaranja savršene vezu između automobila i vozača."
 
Dizajn


Prekrasno uravnotežene proporcije dizajna KODO, oblikovana karoserija i sportski no profinjen izgled modela Mazde CX-3 2018 predstavljaju suvremeni SUV namijenjen aktivnim ljudima koji teže napretku i zaljubljeni su u dinamičku eleganciju i upečatljiv dizajn, osobito u nevjerojatno živoj novoj nijansi boje Soul crvenoj Crystal.

 
Dramatične prednje rešetke i kromirani detalji te 18-inčni naplatci od aluminijske legure*, sjajno crni stupovi* i stražnja LED kombinirana svjetla* modela Mazde CX-3 2018 odražavaju energiju i ljepotu u pokretu čak i prije nego u njega sjednete i vozite ga. U potpunosti će vas obuzeti osjećaj jedinstva s automobilom i veći užitak u svakoj vožnji uz najkvalitetnije materijale i iznimnu izradu.

 
 
Više informacija potražite OVDJE.