Lorinser doradio jednu od najuspješnijih S klasa

Lorinser doradio jednu od najuspješnijih S klasa

Prije gotovo 15 godina prvi put je isporučena W-klasa W221. Svojim odvažnim dizajnom jasno se razlikuje od suptilnijeg prethodnika. To je javnost dobro prihvatila, a više od 500 000 jedinica prodano je u razdoblju od nešto manje od osam godina, a samo je legendarni W126 do sada bio uspješniji. Zbog velike popularnosti Sportservice Lorinser i dalje nudi svoj opsežni program poboljšanja i podešavanja za W221. Gotovo sve komponente koje su bile dostupne u vrijeme pokretanja vozila S klase i danas su spremne.


U to su uključeni i aluminijski naplatci RS 8, koji su dostupni u različitim izvedbama i veličinama do 21 inča. Kotači u dizajnu lopatica turbine predstavljaju bezvremensku dinamiku i u međuvremenu su postali pravi zaštitni znak tvrtke Lorinser. Oni su i danas sastavni dio njihove ponude i dostupni su za mnoge aktualne modele vozila iz Mercedesove ponude. Za W221 dostupni su i brojni drugi modeli naplataka.


Ako vam je cilj ostaviti dobar dojam, dostupan je prošireni spojler, koji je posebno dizajniran za ranije modele vozila prije glavnih nadogradnji modela. "Osnovno tijelo S klase već izgleda izuzetno moćno u svom izvornom stanju, ali i relativno okruglo i glatko", rekao je generalni direktor Marcus Lorinser, "zato i krećemo s ova dva poboljšanja." Paket uključuje branik spojlera s upečatljivim okruglim svjetlima, pragovima vrata i stražnjom šasijom, uključujući sportski ispuh.


Vizualno, S-klasa dobiva više kuteva, uz mnoštvo uzbudljivih detalja, rubova spojlera i impliciranog difuzera koji podvlače njenu sportsku privlačnost. Svi dijelovi se mogu dobiti pojedinačno na zahtjev. Opcijski krovni spojler, kromirana rešetka hladnjaka i stražnji rubnik stvaraju veći vizualni dojam. Valjak bubnja, međutim, definitivno bi trebao biti spremljen za Lorinserove prednje blatobrane, koji su također dio DNK marke legendarnog tunera. Sa svoja dva otvora za zrak i moćnim zavojima, oni su savršeni spoj za W221 s njegovim širokim lukovima na kotačima koji dolaze kao standard.


Lorinser također može pomoći svima koji žele optimizirati svoju S-klasu W221 ne samo vizualno, već i u pogledu performansi. Pored kompleta za spuštanje ovjesa za ABC ili AIRMATIC, asortiman uključuje i poboljšanja performansi najsuvremenijih benzinskih i dizelskih motora.