Jaguar E-Pace - idealni kompaktni SUV

Jaguar E-Pace - idealni kompaktni SUV

Novi E-PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

Pružajući kokpit prilagođen vozaču koji predstavlja vrhunac interijera usredotočenog na potrebe obitelji, potpuno novi E-PACE nudi nagrađujuće Jaguar iskustvo vožnje i spaja svakodnevnu praktičnost s prostranom unutrašnjošću vodećom u klasi. Ukratko, kompaktan SUV poput ovoga dosad nikad nije postojao.

STVOREN KAKO BI UZBUDIO OSJETILA
Uzbudljiva, instinktivna vožnja skrivena je u samoj DNK svakog Jaguarovog automobila. Upoznajte potpuno novi E-PACE, kompaktan SUV s prepoznatljivim krikom Jaguara.
 ATRAKTIVAN I PRIVLAČAN
E-PACE je sa svojim skulptorskim poklopcem motora i mišićavim stražnjim dijelom dinamičan i okretan SUV s linijama coupéa. Za upečatljivu prisutnost na cesti, E-PACE ima elegantna LED prednja svjetla i jedinstvena LED stražnja svjetla. Za povećanje sigurnosti sa stilom, odaberite Matrix LED prednja svjetla sa svjetlima za dnevnu vožnju i animiranim pokazivačima smjera.

KOKPIT PRILAGOĐEN VOZAČU
U modelu E-PACE interijer fokusiran na vozača sadrži materijale visoke kvalitete i suvremen dizajn. Kokpit okružuje vozača pružajući sve kontrole i instrumente nadohvat ruke kako biste se u potpunosti mogli prepustiti uzbudljivom užitku vožnje.
 ISKUSTVO VOŽNJE
Otkrijte istinsko uzbuđenje vozeći E-PACE. Nudeći jedinstvenu uravnoteženost agilnosti i udobnosti vožnje, potpuno nezavisan sustav ovjesa građen je na osnovi profinjenog multi-link dizajna stražnjeg sustava ovjesa. Napredne tehnologije vožnje uključuju značajke Active Driveline i Adaptive Dynamics kako bi u svakom trenutku osigurale da E-PACE pruži agilnu, kontroliranu vožnju.

IN-CAR TEHNOLOGIJA
Stvorena da vožnju učini sigurnijim i još većim užitkom, vrhunska tehnologija modela E-PACE sadrži Touch Pro sustav za informacije i zabavu uključujući 10" zaslon na dodir sličan tabletu.
 DOVOLJNO MJESTA ZA SVE
Sudeći prema prostranosti interijera, E-PACE nema pandana u svojoj klasi automobila. Duboka središnja konzola s odvojivim držačima za čaše primjer je vrlo fleksibilne organizacije unutrašnjosti. Veliki pretinac za rukavice idealan je za sve potrepštine koje želite držati nadohvat ruke, a duboki otvori na unutrašnjoj strani prednjih vrata promišljeno su dizajnirani kako bi svojom veličinom obuhvatili širok raspon predmeta.

E-PACE ZNAČI POSAO
Kao Jaguarov prvi kompaktni SUV, novi E-PACE spaja dojmljivu pojavu na cesti s prostornom praktičnošću - fantastična kombinacija za sve poslovne vozače. Dodajte tomu široku paletu učinkovitih Ingenium motora i svjetski poznatu tehnologiju visokih performansi kako biste suvereno svladali sve ceste, i rezultat je izvanredno vozilo pogodno za vozne flote.
 Više o ovom automobilu saznajte na: croatia.jaguar.com