U 5 minuta do novog izgleda

U 5 minuta do novog izgleda

Odlazak pod nož već dugo nije jedina opcija kada je riječ o pomlađivanju. Starenje je nezaobilazan proces, i sa sobom nosi i pozitivne i negativne promjene. Jedna od negativnih i primjetnih promjena zasigurno je starenje kože, a ono se najviše očituje na mjestima ispod očiju i oko usana. Zahvaljujući svojoj neinvazivnoj prirodi, inovativni dermalni fileri zamijenili su kirurške metode estetskog poboljšanja.


Tretmani dermalnim filerima specijalnost su dr. Nikole Milojevića koji je osmislio i sam naziv tretmana. Prvi u Hrvatskoj izvodio je zahvate nekirurškog uklanjanja podočnjaka te ispravljanja neravnina na nosu dermalnim filerima. Nakon reakcija njegovih pacijenata i njihovog wow momenta oduševljenja svojim novim izgledom odlučio je ove zahvate nazvati 'wow tretmanima'. O njihovoj popularnosti najbolje govore brojke od 7 000 uspješnih nekirurških zahvata uklanjanja podočnjaka te 3 000 ispravljenih neravnina na nosu. Uz uklanjanje podočnjaka i ispravljanja neravnina na nosu, pomoću dermalnih filera dr. Milojević oblikuje usne koje će zadržati prirodan izgled. Novom tehnikom tzv. Heart Lips oblikuje usne poput onih Angeline Jolie. Cijenjenost u području estetske medicine pokazuje i činjenica da je još prije 7 godina dr. Nikola Milojević održao simpozij na kojem je mnogim kolegama prezentirao rad s dermalnim filerima.


Dermalni fileri djelotvorno preokreću proces starenja, a u estetskoj medicini upotrebljavaju se za popunjavanje usana, uklanjanje podočnjaka te korekciju bora na licu. Ova moderna metoda koristi se i pri ispravljanju neravnina na nosu te podizanje vrha nosa, a vrlo je efektivna i u ispravljanju devijacije septuma što mnogim pacijentima olakšava probleme s disanjem.

„Tretman je kao prirodan proces, s obzirom na to da se voda u koži prirodno veže uz hijaluronsku kiselinu i time ju hidratizira. Ovaj umjetnički proces je poput vraćanja vremena unatrag – rezultati su nevjerojatni i instantni, zato ih nazivamo WOW efektom.“– izjavio je estetski liječnik Nikola Milojević.


Titula vodećeg stručnjaka za tretmane dermalnih filera za podočnjake i pomlađivanje botoxom samo je dodano priznanje zagrebačkom liječniku Nikoli Milojeviću. Poliklinika Milojević koristi najkvalitetniji izbor modernih dermalnih filera čiju sigurnost i učinkovitost podržava više stotina kliničkih studija. Prednost dermalnih filera je da nisu trajni i ne smrzavaju mimiku lica, a trajanje rezultata kreće se u rasponu od 6 do 18 mjeseci. Ovaj tretman je revolucionarna metoda neinvazivnog estetskog poboljšanja bez nuspojava i dugotrajnih posljedica stoga se sve manje ljudi ustručava odlučiti za ovaj pothvat.