„Together Stronger” - Ljubavna priča se nastavlja...

„Together Stronger” - Ljubavna priča se nastavlja...

Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao energičan urbani brand prožet pozitivnošću, mladenačkim poletom i slobodom – eksperimentalniju verziju Armanijevog stila. On danas predstavlja liniju proizvoda za žene i muškarce koji punim plućima uživaju u životu, stvaranju i ljubavi.

Emporio Armani je 2017. kreirao mirisni duet Because It’s You za žene i Stronger With You za muškarce kako bi prenio ovu poruku i započeo ljubavni dijalog pretočen u seriju internetskih video uradaka naslovljenih „Together Stronger”. Matilda Lutz kao Laura i James Jagger kao Paul glume mladi par koji zaigrano propituje svoju ljubav, s mirisima kao vjernim pratiocima u svim avanturama.


U drugoj sezoni, predstavljenoj 2018., Laura i Paul neustrašivo pokazuju snagu svoje ljubavi u svim životnim trenucima.

Priča se nastavlja 2019. uz dva nova mirisa: ženstveni In Love With You te nešto intenzivniju verziju muževnog mirisa Stronger With You Intensely. Njihova je priča utkana u treću sezonu serije „Together Stronger”, koju je dosad pogledalo više od osam milijuna ljudi.

JEDNAKE BOČICE U JOŠ ZAVODLJIVIJIM NIJANSAMA


Čiste linije i oblici i dalje su temelj dizajna bočica mirisnih dueta branda Emporio Armani. Jednostavnost priziva upečatljivu senzualnost, dok umjetnički oblikovane oble linije istovremeno podsjećaju na muška ramena i ženske bokove.

Zaobljeni metalni čep na bočici oba mirisa još je jedan element koji priziva suptilnu eleganciju. Ispod njega se kriju dva prstena isprepletena poput zagrljenih tijela, simbolizirajući povezanost i bezuvjetnu ljubav.

Bočice su iste kao i njihovo originalno izdanje iz 2017., no mirise krasi raskošnija boja. Šampanj ružičasta nijansa utjelovljuje suvremeni šarm mirisa In love With You, dok boja dugo odležanog konjaka savršeno odražava intenzivnu dubinu mirisa Stronger With You Intensely.

NOVI MIRISNI DUET

 
In Love With You kreirala je Anne Flipo (IFF) kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, temelji se na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, iznimno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju te mu daju neočekivanu i urbanu notu.

Stronger With You Intensely kreirao je Cécile Matton (MANE) kao upečatljivo muževan, vibrantan i odvažan miris. Gornje note esencije ružičastog papra stapaju se s esencijom vanilije i drvenastim baznim notama jantara kao intenzivnija interpretacija originala, čiju samopouzdanu eleganciju i mladenačku bezbrižnost prenose note lavande i kadulje u samom srcu mirisa.


Jedinstven i suvremen mirisni duet priziva intenzivnu i apsolutnu ljubav, odražavajući neodoljiv životni stil koji odiše modernošću i prirodnošću. Baš poput zaljubljenog para iz video uradaka, ovi se mirisi međusobno privlače i povezuju nevidljivim nitima.

LJUBAVNA PRIČA SE NASTAVLJA
 
Potaknut uspjehom prvih dviju sezona serije internetskih video uradaka „Together Stronger”, Emporio Armani u 2019. predstavlja tri nove epizode čija se radnja odvija ljeti, u urbanom okruženju mediteranskih gradova: „Together we are shooting stars” (Zajedno kao zvijezde padalice), „Together we create our world” (Zajedno stvaramo svoj svijet)  i „Together we are one” (Zajedno smo jedno).


Glavni akter priča o nesalomljivoj snazi zajedništva, koje je snimio Fabien Constant, isti je zaljubljeni mladi par koji svaki dan i na svim razinama propituje snagu svoje ljubavi te je čini snažnijom.

Lik Laure ponovno je utjelovila šarmantna Matilda Lutz, talijanska glumica čije izražajno lice odiše  radošću i urođenom elegancijom. Ležernost britanskog glumca i glazbenika Jamesa Jaggera savršeno se uklapa u lik Paula, njezinog filmskog partnera koji je kompleksan i zagonetan,  a istovremeno veseo i zaigran.

Jedno drugome izražavaju ljubav u dosad najuzbudljivijim situacijama i živopisnim okruženjima strastvenih avantura, prožetih nježnostima i upečatljivim notama glazbenika Major Lazera, Ellie Goulding i Tarrusa Rileyja.

TOGETHER STRONGER, NOVE EPIZODE


„TOGETHER WE ARE SHOOTING STARS”
 U prvoj epizodi nove serije, Laura i Paul poistovjećuju se sa zvijezdama padalicama dok im intenzitet njihove ljubavi otkriva nove vrhunce. Dijeleći ukradene intimne trenutke nadahnute uspomenama iz djetinjstva, osjećaju kako ih veže, izaziva i opija nevidljiva nit. Prožima ih snaga zajedničke energije koja otvara vrata novim zajedničkim iskustvima.

„TOGETHER WE CREATE OUR WORLD”
Motivirana ljubavlju prema Paulu, Laura se spremno suočava sa svakodnevnim izazovima. Različita raspoloženja, distrakcije i misli koje se javljaju ukazuju na postojanje intimnog prostora koji osjećaju svojim. Njihove se energije instinktivno nadopunjuju i međusobno nadahnjuju, stvarajući uzbudljiv mikro svijet.

„TOGETHER WE ARE ONE”
Njihovi su postupci i geste jednaki čak i kada su razdvojeni jer ih spaja i osnažuje nevidljiva nit. Mirisi nadahnjuju svojom prisutnošću baš poput njihove impulzivne ljubavi, prožete radošću i žudnjom. Privlačnost je tako jaka, a njihova strast tako intenzivna da zajedno postaju jedno.