Regenerirajuće moći Life Planktona™

Regenerirajuće moći Life Planktona™

Legenda o Life Planktonu™ i njegovim regenerirajućim moćima neizostavan je dio Biothermove priče. Liječnik Jos Jullien 1952. je godine posjetio francuske Pirineje i čudesan izvor gdje bi se rimski vojnici kupali nakon bitke kako bi iscijelili rane. Tamo je otkrio plankton, jedinstven prirodni sastojak po kojemu je Biotherm prepoznatljiv. Biothermovi su biolozi nakon osam godina istraživanja razvili jedinstven proces prirodne fermentacije pod nazivom FermogenesisTM, kojim se Life PlanktonTM koncentrira u količini i do 400.000 puta većoj u odnosu na prirodno stanište.

Našu kožu danas ugrožavaju sve brojnije prijetnje : uz stres, onečišćenje, lošu ishranu, pušenje, UV zračenje i nedovoljno sna, naše tijelo svaki dan pretrpi od 50.000 do 100.000 štetnih utjecaja. Kako bi pomogao koži da se obrani, Biotherm je kreirao LIFE PLANKTON™ ELIXIR, obnavljajući tretman protiv mnoštva svakodnevnih nepovoljnih utjecaja. Temeljeći se na izvanrednoj moći Life Planktona™, jedinstvena formulacija ovog proizvoda neupitan je odabir za sve tipove kože.

 
8 DANA ZA OBNAVLJANJE KOŽE

Biotherm je 2014. kreirao paletu proizvoda Life Plankton™ za regeneraciju kože neovisno o dobi i njezinom stanju. Četiri godine kasnije, priča je dobila nastavak: u Biothermovim su laboratorijima otkrili da se, neovisno o tome koje proizvode za njegu koristimo, koža najprije mora optimalno obnoviti kako bi blagotvorni sastojci mogli djelovati. Rješenje je LIFE PLANKTON™ ELIXIR: visoko koncentrirani tretman za temeljito obnavljanje.

Koža se svakodnevno bori sa štetnim oksidacijskim i upalnim stresorima koji ugrožavaju optimalno zdravlje i ljepotu. Pritom svu svoju energiju usmjerava u obranu, prekidajući važnu aktivnost obnavljanja. Ubrzanim starenjem dolazi do vidljive promjene kvalitete kože te se javlja crvenilo, suhoća, gubitak čvrstoće i bore.


Zahvaljujući Biothermovim naprednim formulacijama i tehnologiji, novi LIFE PLANKTON™ ELIXIR sadrži visoku, 5-postotnu koncentraciju iznimno obnavljajućeg Life PlanktonaTM. Njegov jedinstven stanični profil koji je u simbiozi s kožom, omogućuju trenutno upijanje formulacije ovog učinkovitog eliksira, poboljšanu učinkovitost i iznimne rezultate.

Intenzivna regenerirajuća doza eliksira ključan je prvi korak njege, nalik prirodnim procesima u koži. LIFE PLANKTON™ ELIXIR sadrži i molekule hijaluronske kiseline koje popunjavaju kožu te hijaluronsku kiselinu u fragmentiranom obliku, obnavljajući njezinu čvrstoću i mladolik izgled.


Potičući funkcije kože koje omogućuju optimalno obnavljanje, za samo 8 dana vaša će koža izgledati vidljivo mlađe. Stoga ne čudi što ga zovu čarobnim duhom iz boce.