Recite NE tamnim mrljama na svom licu

Recite NE tamnim mrljama na svom licu

Naša koža često je izložena suncu, što je uz hormonske promjene i akne najčešći razlog nastajanja tamnih mrlja na koži, trećih na popisu ženskih nesavršenosti. Zašto nesavršenosti? Jer upravo pojavom tamnih mrlja naš ten gubi sjaj i postaje neujednačen. Zato je kvalitetna antipigmentacijska njega neizostavan beauty saveznik svake žene u dobi od 20 do 60 godina.

Vinoperfect - linija koja krije tajnu sjajnog i ujednačenog tena

Caudalie prirodna kozmetika nastavlja niz inovativnih proizvoda za njegu kože. Vinoperfect korektivna noćna krema s glikolnom kiselinom protiv tamnih mrlja (50 ml - 305,00 kn), sastojaka prirodnog podrijetla, vodeća je inovacija u liječenju i prevenciji pigmentnih mrlja. Bogata viniferinom – ekstraktom soka sjemenki grožđa, jednom od najučinkovitijih prirodnih molekula koja djeluje protiv hiperpigmentacije i ispravlja sve vrste tamnih mrlja. Sprječava njihovu ponovnu pojavu i vraća koži prirodni sjaj. Uz viniferin, tu su bio-piling kompleks i karite maslac. Bio–piling pogodan je za izrazito osjetljivu kožu jer sadrži glikolnu kiselinu i enzime papaje koji ubrzavaju obnavljanje stanica noću, dok karite maslac i ulja sjemenki grožđa koži pružaju visok stupanj hidratacije.


Noćna krema dio je linije za blistavu put koja se sastoji od tri proizvoda, a Caudalie savjetuje korištenje proizvoda u tri koraka; počevši od koncentrirane esencije za svjetliji ten, zatim seruma za sjaj te završnog nanošenja korektivne Vinoperfect noćne kreme.

Savjet više: za intenzivniji učinak nanesite kremu u debljem sloju poput maske.