Profinjena njega ruku u 3 koraka uz L'OCCITANE

Profinjena njega ruku u 3 koraka uz L'OCCITANE

Od prve prodane kreme za ruke, L’OCCITANE kontinuirano radi na unapređenju i razvoju novih proizvoda za prekrasne ruke. Karite kolekcija za njegu ruku nudi sve za potpunu njegu, od pilinga do krema i ulja. Ovi proizvodi njeguju vaše marljive ruke kako bi bile spremne za sve što im se nađe na putu!

Ritual u tri koraka

Ruke u zrak! Vrijeme je da se razmazite.
Ruke su naš najvrjedniji alat. Koristimo ih u govoru, radu i u igri. Na kraju napornog dana i one zaslužuju iznimnu njegu. L’OCCITANEOV novi njegujući ritual u tri koraka pruža potpunu njegu vašim rukama. Poklonite si vrijeme za sebe i svojim rukama podarite spa doživljaj.

1. KORAK:

KARITE HRANJIVO ULJE ZA NOKTE I ZANOKTICE

7,5 ml - 30% karite ulja
Često zanemarujemo nokte i zanoktice, a zaslužuju jednaku njegu kao i ruke. Za njih će se pobrinuti Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice. Ono sadrži 30% karite ulja koje omekšava zanoktice i pomaže učvrstiti nokte. Nanosi se jednostavno, pomoću aplikatora. Više nema razloga za brigu - ostaju vam samo prekrasni i njegovani nokti.

2. KORAK: 

JEDNOMINUTNI PILING ZA RUKE

75 ml - 10% karite maslaca
Jednostavan je put do predivnih ruku uz Jednominutni piling za ruke. S 10% karite maslaca i sitnim komadićima ljuske karite orašćića, ruke čini mekanima i glatkima. Piling je toliko nježan prema svim tipovima kože da ćete se zaljubiti u njega. Pozdravite se sa suhom kožom ruku!


3. KORAK: 

Za normalnu do suhu kožu ormalnu do suhu kožu

KARITE KREMA ZA RUKE

150 ml - 20% karite maslaca
I napokon, krema nad kremama. L’OCCITANEOVA klasična formula sadrži 20% karite maslaca koji se brzo upija u kožu i pomaže je zaštititi i nahraniti bez ostavljanja masnog traga. Za svakodnevnu je upotrebu pa je slobodno bogato istisnite na dlan i umasirajte u ruke, nokte i zanoktice. Uživajte!


Za vrlo suhu kožu

INTENZIVNI BALZAM ZA RUKE

150 ml - 25% karite maslaca
Nevjerojatno hranjiva njega! S 5% više karite maslaca nego klasična karite krema za ruke,  ova formula je još bogatija i hranjivija, idealna za iznimno suhu kožu ruku. Kožu duboko hrani i štiti od dehidracije i štetnih vanjskih čimbenika. Čak 97% ispitanika izjavilo je da su osjetili trenutno olakšanje nakon samo jedne upotrebe. Draga zimo, spremni smo za tebe!

 
Proizvode potražite u svim L'OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.
Izvor: PR