Otkrijte vitalnu energiju kože

Otkrijte vitalnu energiju kože

Kao globalni stručnjak za naprednu njegu kože, Biotherm zna da svakodnevni život može ostaviti traga na našoj koži. Zahvaljujući ekskluzivnom ljekovitom sastojku Life Plankton™, nove REVITALIZIRAJUĆE DNEVNE I NOĆNE KREME SA ZLATNIM ALGAMA BLUE THERAPY posebno su formulirane za žene u dobi od četrdeset godina nadalje kako bi pomogle u liječenju vidljivih znakova starenja i obnovile mladenački sjaj kože.

Obogaćene su novim iznimno djelotvornim revitalizirajućim sastojkom, zlatnim algama, zbog čega DNEVNE I NOĆNE KREME hidratiziraju, učvršćuju i zaglađuju kožu te vidljivo transformiraju njezin ton i teksturu.
Vratite prirodan zdravi sjaj svojoj koži.


#YouthHasNoAge

DNEVNA I NOĆNA RUTINA ZA INTENZIVNU REVITALIZACIJU KOŽE

Bogata tekstura koja se topi na koži i brzo upija. DNEVNA KREMA sadrži mikrobisere koji se tope na koži nakon nanošenja. Ova dnevna krema hidratizira i revitalizira kožu, pružajući joj zdravi sjaj zahvaljujući ružičastim, posvjetljujućim mikrobiserima. Tekstura DNEVNE KREME pretvara se iz guste u laganu pa opet u gustu i nadahnuta je teksturama korejskih proizvoda za njegu kože: gusta je na pogled i dodir, lagana je na koži i lako u nju prodire te na kraju postaje gusta, čime pruža zaštitu i ugodan osjećaj.

Spaja revitalizirajuće zlatne alge (Laminaria Ochroleuca) odabrane zbog fascinantne sposobnosti proizvodnje vlastite vitalne energije sa snažnom mješavinom hranjivih tvari koje intenzivno hrane kožu i jačaju kožnu barijeru.

Bogatija i raskošnija, NOĆNA KREMA namijenjena je upotrebi tijekom noći i obavija kožu dugotrajnom hidratacijom, zbog čega je ujutro glatkija i sjajnija. Ova iznimno hranjiva noćna krema jača i revitalizira kožu te pruža osjećaj obnovljene i osvježene kože.

OTKRIJTE VITALNU ENERGIJU KOŽEGlađa, čvršća, sjajnija – transformirana: nove DNEVNE I NOĆNE KREME SA ZLATNIM ALGAMA BLUE THERAPY djeluju protiv suhoće, manjka sjaja i nejednakog tona kože kako bi je izliječile od vidljivih znakova starenja, a sve to zahvaljujući jedinstvenoj mješavini hranjivih sastojaka.

Zlatne alge (Laminaria Ochroleuca): poznate po sposobnosti stvaranja vlastite vitalne energije, zlatne alge revitaliziraju teksturu kože, djelujući i na dubinske i na površinske bore kako bi obnovile sjaj kože iznutra.
Life Plankton™: jedinstveni sastojak u kozmetičkoj industriji.
Pet biljnih ulja: pomažu u održavanju hidratacije i elastičnosti kože. Maslinovo ulje, ulje koštice marelice, kukuruzno ulje, ulje sjemenki marakuje, ulje rižinih mekinja: ova su ulja bogata masnim kiselinama, hrane kožu i štite kožnu barijeru.
Shea maslac: hrani kožu i čini je mekšom.
Mineral kalcij: sudjeluje u staničnom metabolizmu energije.

Koža trenutačno postaje revitalizirana i hidratizirana, svi vidljivi znakovi starenja se smanjuju, te je obnovljena iznutra.DOKAZANO UBLAŽAVA ZNAKOVE STARENJA
79 % ŽENA OCIJENILO JE KOŽU REVITALIZIRANOM


Nakon 4 sata koža je:
+37,9 % jednolikijeg tona*
+12,4 % čvršća*

Nakon 28 dana dermatolozi su uočili:
+20 % više sjaja kože**
-13 % manje vidljivih bora**
+27 % bolje zadržavanje vode**

*Instrumentalno ispitivanje na 40 žena 4 sata nakon upotrebe.
**Kliničko ocjenjivanje 40 žena nakon 28 dana. Rezultati dnevne kreme