Lancôme uskoro predstavlja novu maskaru

Lancôme uskoro predstavlja novu maskaru

Dugogodišnje zaštitno lice kozmetičke kuće Lancôme Penelope Cruz  (koju možemo vidjeti i u reklami za njihov Trésor parfem) preuzela je kampanju i za njihovu najnoviju Lancôme Grandiôse maskaru. Prva fotografija iz kampanje, koju su snimili Mert Alas i Marcus Piggott, prikazuje 40-godišnju glumicu izbliza kako odvažno gleda u oko kamere  seksi zavodljivim pogledom.

Postoji tek nekoliko fotografija ove nove maskare, a upravo ovom novom inovativnom maskarom iz  Lancômea se nadaju reinvenciji omiljenog ženskog kozmetičkog proizvoda i sve to kroz još neviđeni dizajn. Grandiôse maskara ima patentirani "labuđi vrat" aplikator u obliku labuđeg vrata koji je savijen i kraći nego li kod tradicionalnih maskara. Iz popularne kozmetičke kuće tvrde kako će nova maskara omogućiti brže, jednostavnije i lakše nanošenje na trepavice.

 


Maskara sadrži četkicu s vlaknima u dvije duljine koja su oblikovana da što bolje prianjaju uz gornje i donje trepavice. Napravljena u intenzivno crnoj boji, Grandiôse maskara bit će dostupna od kasnog kolovoza po cijeni od €31.50.