Essentials by ARTISTRY losion sa zaštitnim faktorom

Essentials by ARTISTRY losion sa zaštitnim faktorom

Linija Amway proizvoda proizvoda essentials by ARTISTRY namijenjena je jednostavnoj, brzoj i efikasnoj njezi svih tipova kože, proizvedena od bilja s visokim udjelom ekstrakta Acerola trešanja bogatih antioksidansima i vitaminom C omogućuje potpunu hidrataciju i zaštitu.
Postojeći essentials by ARTISTRY hidratantni losion zamijenjen je novim essentials by ARTISTRY losionom s višestrukom zaštitom ZF30.
Lagani i nemasni novi essentials by ARTISTRY losion pruža zaštitu od UVB-/UVA-zraka sa zaštitnim faktorom 30. Losion sadrži formulu s kokosovom vodom koja hrani i vlaži kožu. Ovaj ekskluzivni proizvod za zaštitu od sunca na osnovi minerala sadrži cinkov oksid i cink PCA, koji apsorbiraju prekomjernu masnoću. Losion pruža osjećaj svježine, lakoće i ugode te omogućuje disanje kože, a koža je hidratizirana cijeli dan. Ne sadrži jake voskove i ulja koja začepljuju pore. Jednostavna, ali ipak učinkovita zaštita od štetnog UV zračenja.
Savršeno nadopunjava ostale essentials by ARTISTRY proizvode kojom u 3 koraka možete dovesti kožu savršene čistoće, njege i hidratacije.

Odgovara svakom tipu kože i svim dobnim skupinama.

Amway ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.