Artistry Intensive Skincare: Napredni vitamin C + hijaluronska kiselina

Artistry Intensive Skincare: Napredni vitamin C + hijaluronska kiselina

Amway s veseljem najavljuje rješenje protiv starenja u novom proizvodu za njegu i doprinos zdravom izgledu svakog tipa kože. Pozdravite se s borama jednom – zauvijek!


 
ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Napredni vitamin C + hijaluronska kiselina
 
Specijalno je dizajniran za njegu dubokih bora ekspresije lica uzrokovanih slobodnim radikalima i ponavljajućim kontrakcijama mišića kada se smijete, mrštite i škiljite.
 
Nova formula nadahnuta postupkom ubrizgavanja filera* pruža vrlo visoku razinu zaštite vitamina C te učinkovitost hijaluronske kiseline u stvaranju punoće kože. Klinički dokazana da vidljivo smanjuje i obnavlja izgled svih većih linija ekspresije lica, nova formula omogućuje da vaš svakodnevni režim njege kože djeluje protiv bora i obnavlja elastičnost kože.
 
 
100% čisti vitamin C nalazi se u prvom inovativnom poklopcu ARTISTRY™ marke koji čuva čistoću i učinkovitost vitamina C sve dok ga ne pomiješate prije samog korištenja, a zatim aplikatorom dozitate i nanosite po potrebi. 
 
* Postignuti rezultati nisu usporedivi s rezultatima kirurških/kozmetičkih zahvata.
 


 
Amway ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.
 
Cijena: 496,13 kn