Vodič za poklone za Valentinovo

Vodič za poklone za Valentinovo

Sve je u znaku ljubavi u poznatom lifestyle magazinu Elite Traveler. Kako bi proslavili Valentinovo 2019. na najbolji način, iskusni tim magazina je izabrao najbolje luksuzne romantične poklone za svoje čitatelje.

Novac ne može kupiti ljubav, ali cvijeće i čokolada jednostavno nisu dovoljni za onih 1% stanovništva, pa je zato Elite Traveler objavio 3 vodiča za kupnju poklona: Za nju, Za njega i Za milijardere. Svaki od vodiča sadrži odabir najboljeg nakita, ručno izrađenih modnih dodataka i najekskluzivnije pakete za Valentinovo najboljih svjetskih hotela.

Izdvajamo neke od prijedloga koje možete naći u vodičima:

 


William & Son | Maple Veneer kotač za rulet – $15,840


Podignite uloge za njegovu sljedeću igru s ovim iznimnim kotačem za rulet, koju su ručno izradili stručni umjetnici u Velikoj Britaniji od najkvalitetnijeg drva javora.
 
 


Oscar Heyman | prsten s rubelitom od zlata i platine – Cijena na upit


Ovaj zadivljujući komad nakita sadrži rubelit u obliku srca uglavljen u zlato i platinu. Oscar Heyman odaje cijenu tek kada se registrirate , no poznato je da se rubeliti prodaju za oko $1,000 za karat.Galle Face Hotel, Šri Lanka | Wild at Heart Safari za Valentinovo – $99,000


Otputujte ovo Valentinovo na jednu od top destinacija u 2019.g. sljedeći trag britanskog plemstva. Galle Face Hotel nudi izvanredan paket koji uključuje noćenje u istim odajama gdje su jednom odsjeli kraljica Elizabeta i vojvoda od Edinburgha.