Tajne dharmičkog menadžmenta na konferenciji Superjunaci biznisa

Tajne dharmičkog menadžmenta na konferenciji Superjunaci biznisa

Dharmički menadžment poznat je u zapadnim zemljama gdje se u fokus poslovanja pojedine kompanije prvenstveno stavlja čovjek kao biće s više aspekata – kao „tijelo, um i duh“. Čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegovog bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Danas, u vremenu u kojem je stres glavni faktor nezadovoljstva pa i poslovnim okruženjem, važno je pronaći način balansiranja među izazovima, a da pritom ne izgubimo razum, zdravlje ili smisao.

„Dharmički menadžment nudi primjenjive načine upravljanja svim aspektima koji su uključeni u poslovanje, daje široki kontekst pogleda na stvarnost i činjenice, razmatra pravednost i stavlja je u fokus svakog događanja, postavlja nova načela koja se grade na jednom i osnovnom principu – principu ljubavi. Voditi tvrtku na temeljima istine i ljubavi, izazov je, ali je ujedno dugoročno najjeftinije rješenje za upravljanje vremenom, poslom i ljudima“, izjavljuje Lea Brezar, CEO Dhar medie i autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja, te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

Ukoliko ste se prepoznali u kontekstu vođenja, imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja i pojačati umijeće liderstva za Vas smo rezervirali sto raspoloživih mjesta na konferenciiji SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um i duh“ koja će se održati 14.03.2019., u Zagrebu, u hotelu Double Tree by Hilton s početkom u 9 sati.


Konferencija obuhvaća tri aspekta koja će biti predstavljena kroz predavanja poznatih stručnjakinja iz područja organizacije, biznisa i znanosti.

Konferenciju moderira urednica magazina Brend kultura Josipa Celinić koji je ujedno medijski pokrovitelj konferencije.
 
CIJENA KOTIZACIJE 400,00 kn + pdv

Cijena uključuje treće izdanje knjige „Izvan okvira“, priručnik o temeljnim načelima u životu i poslovanju, autorice Lee Brezar.

Karte su u prodaji putem web stranice www.superjunaci-biznisa.com.

RASPORED:
 
Registracija - 9:00 – 9:30
9:30 – 9:40 - Otvaranje konferencije, Josipa Celinić
- Pozdravni govor Lea Brezar, CEO Dhar media
9:40 – 10:40 - Predavanje: Tamara Kajari “Mentalni mir je neprocjenjiv”
10:40 – 11:40 - Predavanje: Irena Brbić „Transformirajte svoj život, pobijedite stres i energizirajte svoj um, tijelo i duh!“
11:40- 12:10 PAUZA ZA KAVU
12:10 – 12:25 - Iz iskustva o dharmičkom menadžmentu: Vedrana Prevendar, savjetnica za odnose s javnošću, Dhar media, razgovara Josipa Celinić
12:25 – 13:25 - Predavanje: Lea Brezar „Dharmički menadžment – načela ispravnog vođenja“
13:25 – 14:25 - Okrugli stol na temu „Tijelo, um, duh“
14:30 -  Zatvaranje konferencije