Jesenski stilski zaokret Designer Outleta Croatia!

Jesenski stilski zaokret Designer Outleta Croatia!

Spremni ili ne, temperature su nam pokazale da je vrijeme za toplije odjevne kombinacije. Klasični jesenski krojevi zavladali su ulicama već u prvim hladnijim danima, a nakon početka sezone vrijeme je za neke nove trendove koji će vladati ove jeseni.
U danima pred nama očekujte raznolikost krojeva, boja i uzoraka, a novi trendi komadi stigli su i u Designer Outlet Croatia. Do 70% popusta na preko 100 fashion i lifestyle brendova očekuje vas na jedinstvenoj shopping destinaciji, u modnom gradiću na otvorenom.


Glavnu ulogu i ove jeseni dajemo zagasitim tonovima koje će dodatno začiniti karirani i životinjski uzorci. Ako volite ''igrati na sigurno'' i birate uglavnom klasične komade, ohrabrite se barem na nekoliko modnih detalja koji će vaš outfit učiniti upečatljivim. Odvažan izbor cipela ili torbe uvijek stavlja točku na i vašim kombinacijama.


Outlet cijene savršena su prilika za osvježiti sezonski ormar, Designer Outlet Croatia je samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba i u ponudi ima sve što trebate kako biste zaljubili u svoj jesenski stil. 

Sve informacije o jesenskoj kolekciji Designer Outleta Croatia dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.