Božićno drvce koje će razveseliti odrasle

Božićno drvce koje će razveseliti odrasle

Spremite se na najnoviji izum koji je srušio internet : Loco Santa Balls ili kuglice Djeda Božićnjaka.
 
Loco Santa Balls su viralna atrakcija koju je predstavio regijski startup Loco Shark.  Da nam je znati, tko je ta ekipa?
I sami su jedno vrijeme radili za bradonju, ali s obzirom da je Djed Božićnjak želio zadržati cijeli džin za sebe, udružili su se, protestirali i razišli se s njim. Na putu iz radionice Djeda Božićnjaka ukrali su džin, trakice i njegove kuglice, jer su primijetili da se ovaj poklon našao na listi želja mnogih nestašnih djevojaka ( i ne samo djevojaka...).


Sada su se na tržištu pojavili kao samostalni proizvođači, djeluju pod imenom Loco Shark i nastoje napuniti ukradene kuglice džinom marke «Mister Gin» koja je u 2019. godini dobila zlatnu medalju za kvalitetu.

Kuglice punjene džinom prošle godine bile su najželjeniji božićni ukras. Nakon što je potražnja za tim proizvodom došla iz kupaca iz cijelog svijeta, startup Loco Shark odlučio je na svoje tržište uvesti njihovu «nestašnu» inačicu. To je božićni poklon kojeg moraju imati svi vaši prijatelji slobodnog duha kojima je potrebno malo opuštanja u životu.
 
Poklon set Loco Santa Balls sadrži 6 kuglica od kojih je svaka kuglica napunjena s 50ml džina «Mister Gin». Kuglice su napravljene od plastike da ne bi došlo do razbijanja istih. Uz kuglice se dobije zlatni čep i svilena traka pomoću koje se kuglice mogu objesiti na božićno drvce.


Na trenutak pokušajte zaboraviti na oduševljenje Djedom Božićnjakom i njegovim kuglicama i zamislite ekstravagantnu zabavu u vašem domu. Vaše božićno drvce ukrašeno predivnim crvenim kuglicama napunjenim vrhunskim džinom i svjećicama u boji, koje će sijati kroz tekuće zlato u vašim kuglicama. Kada novi gosti dođu na zabavu, možete im reći da piće uzmu na šanku, a šank je zapravo božićno drvce.

Gosti će biti oduševljeni jer sigurno nikada nisu vidjeli originalniji šank. Kada gosti odu, a zabava se primakne kraju, nemate dodatnog posuđa za prati te si tako uštedite vrijeme.

Iskušajte ovu ponudu i garantiramo Vam da će se Vaše kuglice isprazniti i prije Božića.
https://confirmedorder.com/advert/a.php?uid=7SYBE